Daghan benim sezaryen Doğum olmasına rağmen sancılarımı çektim,nişanım ve suyum da gelmişti ameliyata girmeden.sanırım bu yüzden sütüm hemen gelmişti,bence yetiyordu da hatta sağıyordum 120 cc falan çıkıyordu.ancak yanımdaki şahıslar her zamanki gibi aç bu çocuk doymuyor vs diye diye mamaya başlattılar ben de sütüm yetmiyor psikolojisine girdim,dinlenemiyordum da çünkü başımda çok insan vardı onlar ayaktayken gidip uyumak falan ayıp geliyordu,hep yanlarında olmalıyım ev sahibi benim vs diye uzanmıyordum bile,sonra da nasıl olsa yetmiyor sütüm diye mamaya dayandım böylece sütüm iyice azaldı. 1 aylıkken memleketlere tatile gittik 2 aylıkken evimize geldik. Yani bence şöyle arttı: yalnız kaldık oğlumla sürekli kucakladım hep hissettim,ag dese meme verdim gug dese meme verdim beynimi sütüm yetiyor benim dedim,bol bol dinlendim ev işleri kalsın yapılır elbet dedim yattım boyuna, bir de yok kilo alacağım vs diye hiç kısmıyorum acayip yiyorum bol bol da tahin pekmez,bulgur pilavı,soğan ve beyaz ekmek tüketiyorum 😊