Dilekci Merhaba arkadaşlar 4 ayın içinde kızım var oyun halısı almamıştım şu üstü çıngıraklı oyun halılarından almayı düşünüyorum ama geç mi kaldım acaba oynamaz mı ki yada yatmaz mı ki kullanan var mı napayım sizce
melek_42 Dilekci benim kızım hiç oynamadı küçükken koyunca korkuyordu büyüdü yine oynamadı boşa para bence
Mirayimran Dilekci benimki oynuyor yani ortalığı toparlarken bırakıyorum 10 dk anca duruyor ama yine duruyor çıngıraklı çok dikkatini çekiyor hem kendi eliyle kavramasına yardımcı oldu
Ebruon Dilekci Ben 2 aylıkken almıştım tabiki oynamadı koyuyodum eşimde bu ne saçma bu kadar para verilir mo diye dalga geçiyorsun şimdi 5 aylik en sevdiği oyuncaklar halıdakiler bırakıyorum işimi gücümü rahat yapıyorum seviyo sukur artik istediği gibi dönebiliyor da baya iyi oldu bizim için motor gelişimine de baya katkısı oldu
Deletedmom23113 Dilekci tam zamanları bizde 3,5 aylık sayılırız , annemler sürpriz yapmış almışlar çok sevdi , içinde aynası falan yumuşak bakıyor gülüyor , oyalanıyor , eğitici oyuncaklı çok beğendik 🤎🙂
Efebaby Geç sayılmaz bence motor gelişimi içinde iyi ben almanızı tavsiye ederim biz 6 aylığız oğlum hala oynuyor bide müzikli olanını almıştım hem elleri hem ayakları sürekli hareketli
Depresif_polyanna Oyun halısı kadar kullanışlı bir şey görmedim. Hem bebeğin gelişimi için çok faydalı hem de anneler için kullanışlı. Bebeğim 2 aylıkken yatırmaya başladım 7 8 aylık olana kadar doya doya oynadı üstünde. Ayak ucu piyanolu olanlardandı bizimki. Keşke daha önce alsaydınız ama çok geç kalmış sayılmazsınız. Bir yakınınızda falan varsa ödünç alın, birkaç ay için para vermeyin.
Deha_Uygar Bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Ben fisher pricenin jimlastik oyun halısını aldım. 4 aylıkken hala oynuyor ve bir buçuk iki yaşına kadar oynama kademeleri olduğu için uzun bir süre de oynar sanırım müzikli ve ışıklı olmasıda dikkatini çekiyor.yatarak oturarak ayakta oynama şekilleri var çünkü.O yüzden uzun vadeli oynaya biliyor.
Aysenur-efe 3 aylıkken koyuyordum bazen tepkisini ölçmek için ama pek dikkatini çekmiyordu sadece bakıyordu. 4.ayın başlarında çok dikkatini çekmeye başladı önceden de gördüğü için yabancılık çekmedi oynamaya başladı 5 aylık olacağız haftaya hala oynuyor seviyor çok. Bence alın geç değil. Ama boyutlarına dikkat edin küçük almayın:)
Duru_m Dilekci kızım 5 aylık çok seviyor oyuncaklarına elini uzatıyor ağzına götürüyor bi süre oynuyor kesinlikle almalısın
Nazli_cakmak Dilekci oğlum iki buçuk aylık çok memnunuz ayak ucu piyanolu olanlardan aldım.. tekmeledikçe çıkan sesler hoşuna gidiyor.. bondigo aldım memnunum
Dilekci Tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim hemen hemen herkes çok memnun kalmış yarın internetten alıcam hemen sağolun🤗🦋🌸
NANANA Dilekci ben 6 ayliktan boyle bisey almistim simdi 18 aylik hala kullaniyorum cok eglenceli cok rahat parka piknige denize falanda rahatalikla goturduk hem kolay yikanip siliniyo hemde bebeklere cok rahat
Thelefant Dilekci ben de 2 aylıkken tiny love gym tekmele oyna almıştım kesinlikle hareketlenmesinde büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum dönmesinde uzanmasında halısının büyük etkisi var bence. Şuan 7 aylık ilk başlarda yarım saat oynardı ama şimdi 10-15 dkya düştü sıkılıyor ama oyuncakları çok güZel onlarla vakit geçiriyor tavsiye ederim size de 🌸