Mvern Biz 5.5aylığız demir kullanacağız. Anne sütü ile besleniyoruz. Süt ile arasında iki saat olsun deniliyor. Böylece 4saat aç kalacak çocuk. Nasıl veriyorsunuz acaba?
AyselGk Mvern merhaba. Doktorumuz beslemeden 20 dk önce verin yeter dedi. 2 saat ne kadar uzun bi süre.
yakaignesininannesi Mvern 2saat değil en az yarım saat arası olması yeterli, 2 saat mantıken zaten imkansız
Sblsrgnsn Mvern bana oyle sutten sukadar saat sonra verebilirsin falan denmedi hic ilk defa duyuyorum ben genelde gece yatmadan on e veriyorum sonra emzirio uyutuyorum 7aylik olacak hep oyle verdim bi sikinti yasamadim hic
Mvern AyselGk Şu an biliyorsunuz malum durumdan dolayı hastaneye gitmiyoruz telefonla doktor bir tanıdık bulduk öyle dedi ne yapayım diye şaşırdım. Madem size böyle tavsiye edilmiş ben de öyle yapayım teşekkürler
Mvern yakaignesininannesi Teşekkür ederim en mantıklısı bu zaten. Ben de ne yapayım derken neyse ki buraya sordum
Mvern Sblsrgnsn Biraz arasının olması gerekiyormuş sanırım ama benim edindiğim bilgi de biraz imkansız gibi yarım saat yapın diyorlar
Hn-123 Mvern sabah verildiğinde sindirimi daha kolay oluyor diye sabah vermemi önermişti doktor. birde sağlık ocağının verdiklerini kullanmayın
Dilannn123456 Hn-123 neden sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorsunuz acaba? Ben onu kullanıyorumda eğer kötü ise bende bırakayım
AyselGk Mvern içiniz rahat olsun, özele gidiyoruz. Alanında uzman doktorumuz. Verdiği demir ilacı da Newvit demir damlası. Günde 5 damla 😊
Hn-123 Mvern bende onu aldım bir kez verdik henüz dün ama bugun hemen ishal oldu 😪😪 doktorumuz 5-6 gün ara vermemizi söyledi.
Mvern Hn-123 Aaa öyle mi bunu da öğrendiğim iyi oldu takip etmek lazım sonra yine buna mı devam etceksiniz
Hn-123 Mvern 5-6 gün sonra verdiğimde tekrarlarsa etmem. Bilmiyorum bu kan ilacından mı oldu bugün inanılmaz derecede huysuzlandı hep ağladı ilk defa böyle oldu aylar sonra. İshal da olunca :(
Sasah1441 Mvern bizede sabah uyanınca ver dedi 🤔 tabi üzerine hemen süt vermiyorum ama çok da takip etmiyorum açıkçası 20 dk 2 saat gibisinden ❤️🍀