Musab34 Ya bebegim doğduğunda kepcelik felan hic yoktu hatta baya yapisikti 😅 yan yatira yatira kulaklari kivrik kaldi yatirirken birazcik kepcelesti. Ne önerirsiniz suan asiri degil ama simdide yatirdigimda kulagi donuk duruyor. Daha cok kepcelesir diye korkuyorum .. var mi tavsiyeniz 😅
asafnannesi Musab34 oğlumunda kulakları baya kepçe oldu bandana falan taktım ama işe yaramadı😄 genetik bişey bence bu babasına benziyo bişey fayda etmiyo sanırım
Annelik00 Musab34 aynı durum biZdede olmaya başladı tam o an yara bandını ortadan ikiye kesip kulağının bi ucundan arkaya doğru yapıştırıyorum önüne geçtik çok şükür çıkarması banyo sırasında çok kolay su değdiği için çıkıveriyor
Buse97 Musab34 ben geceleri şapkasıyla yatırıyorum . Doğduğunda dümdüzdü yatarken biraz açıldı gibi . Bence sende öyle yap yoksa daha çok açılır .
Miyav Aynısını yaşıyorum. Şu sıralar gündüz bandana takıyorum ama gece müdahale edemiyorum. Yatış şeklinden olduğu için belki büyüdükçe üstüne yatar ve düzelir diye umuyorum ama bende bekleyeyim burada 🤷♀️😊
Musab34 Kartopu06 ama babasın dada bendede yok zaten asiri degil kepceligi ama ilerler diye korkuyirum
Kartopu06 Musab34 babasinda bende de yok ama bilmiyorum bazen gecmiste birisi kepce kulaktida ben onumu kinadim diye dusunuyorum artik
Aysegulkycvs Bizde de vardı aynı sorun. 2 aylıkken bir KBB uzmanına danıştım. Bandana takıyordum gece gündüz ama acaba kulak bandı mı alayım, ne önerirsiniz diye. Aldığım cevap “boşuna çocuğu sıkma, değişmez sonuç.” İdi. İletmiş olayım.
Musab34 Kartopu06 hmm anladim ama dedigim gibi benim kinde cok asiri yok yatarken katlaniyor ya hani katlanmamasi icin bir tavsiye var mi diye yazayim dedim 🙂
Kartopu06 Musab34 iste benim bebekte yatarken size bir cevap varken bende almis olurum diye dusunmustum neyse 🙄🤔