Egem Kızlar bir derdi mi var çözemedim. Altı temiz karnı tok uykusu da var. ama o kol bacak sürekli oynuyor mizmizlaniyor. Ben mi anlamıyorum bilemedim. Emzirince duruyor sadece. Biraktigim an başlıyor. Gazi da yok bu akşam.rahatladik derken bu çıktı.kundak da yaptirmiyor basıyor yaygarayi. Actirana kadar ağlıyor. Kundağı hiç sevmiyor. Bu arada 36 günlüğüz.
tgc Egem bilmiyorum ama istersen bebek yağı ile masaj yap karnına sırtına topuklarina rahatlatır kundak yaptirmitirsa ellerini pijamasina sokun içine bnm kızım öyle sakinleşip uyuyor ama 3 aylık oldu bzmki
S_D Egem benim bebeğim de öyleydi halada öyle uyurken bile eli kolu durmuyor gozu kapalı ama eller kollar kafa sürekli oynuyor 🤦♀️ 3.5 aylık şuan da
Bebegim Egem birimde aynı problem var herşey yolunda bu sıkıntısı YÖK ama yanından ayrılınca mızmızlanıyor araştırdım baya zamanla anneyi aileyi cevresini tanımla başladığı için anne yanında olmayınca ilgilenmediklerini huysuLaşırmış
huzur- Bir sorun yoktur heralde anne karnında dar bir alandaydı şimdi etrafı boş elini ayağını oynattığında boşluğa geliyor şimdilik kontrol edemediği için normal zamanla alışacak hatta çoğu bebek bu yüzden uykusunda sıçrıyor elini kolunu oynatıp boşluğa gelince
Zeynepkalem Benımkide oyle canm bizde 33 günlüğüz daha ama bir görsen eller ayaklar hıc durmuyor dedıgın gıbı emzirirken bile elleri durmuyor gogsumu eliyle cimcikliyor sıpa
hmayaz bizde 2 aylığız. aynı problemi yasıyorz. elleri kolları hiç durmuyo saatlerce o sekilde direniyo uykuya gecerken. çok zor uyuyo kendi kendini uyandırıyo..ve sürekli dsarda kolları uyurken. üşüyecek dye içim hiç rahat etmiyo ama imkanı yok battaniyenin içindeyken uyumuyo. napcaz bilmiyorm. Allah kolaylk versn hepimize..