yellowmom8 Kızlar nedir bu salya akması 3 ay 12 günlük kızım var ağzından salya geliyo sürekli kıyafet kalmiyo ip ıslak oluyor dis belirtisimi acaba elleride sürekli alt damaginda😐
Berjin77 yellowmom8 salya akıtma dönemi tabi dış çıkmadan bi 3 ay önce falan başlıyor bu salya önlük takım sürekli değiştirin göğsü üşümesin bebişin
ZeySer yellowmom8 Herkeste oluyor genelde ben erken diş belirtisi zannettim ama değilmiş bu ayda tükürük bezleri gelişiyormuş korkacak bir şey yok 😉
Minikimm Bizimde öyle 3 ay 4 günlük kızım var. Yaklaşık 1 aydır ağzından hiç eksik olmuyor tükürük. Mecbur önlük takıyorum önü çok ıslaniyor yoksa. Hasta olacak diye korkuyorum. Elleri sürekli ağzında bu yüzden elleride hep ıslak ve ıslak olduğu için de sürekli buz gibi. Bazen erken diş belirtisi olabiliyormus
yellowmom8 Minikimm bizimkiside aynı ya ben çekiyorum ellerini ama ya ne ağzında önlük takıyorum bagiriyo hiç srvmiyo bunaliyo sanırım 😐
yellowmom8 Minikimm Minikimm benimde dislerim 4 aylıkken çıkmış bana çektiyse yandık zamanın da çıkması daha iyi olurdu 😣
yellowmom8 Berjin77 oh sevindim canım erken çıkmasında 🤗 önlük takıyorum ama taktigim anda sinirleniyo bagiriyo cikarincada rahatliyo oyuzden takıyorum sık sık değiştiriyorum üzerini mecbur
yellowmom8 ZeySer gerçektenmi canım ya sağol valla rahatladım erken diş çıkarması iyi değilmiş çünkü zamanında çıkan diş daima iyi olur diyorlar 🤗
yellowmom8 [bilinmeyen] evet canım sizinkisi yakındır diş çıkarmaya salya akması ne zaman başladı peki
Semreli Bizim oğlan 4 aylık 2 aylıkken başladı bende üçgen yakalık aldım LC Waikiki de uygun fiyatlar islanani kaloriferin üstünde kurutup tekrar takıyorum yıkamaya kalksam ohoo 🤭