Deletedmom245 Yasinseyda duru granül sabun ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum. Ben gayet memnunum lekeleri de çıkarıyor granül sabun.
zumramomm Yasinseyda green clean çok güzel kokuyor ve organik bir ürün.tredyolda şuan en uygunu ekstra yumusaticiya da gerek yok hem kokuyor hem lavanta yağı içerdiği için yumuşak
Mom35 Yasinseyda ben şu anda duru granül sabun kullanıyorum. Öncesinde de dalan roxy kullanıyordum ikisinden de memnun kaldım
Yasinseyda Deletedmom245 bende dalan roxy kullanıyordum ama bebegimin cildinde biseyler cıktı deterjani degistirsemmi diye duusndum canim
Kartopu06 Sedaathy bende uni hipoalerjenik kullaniyorum cok memnunum diger sabun markalarinida denedim en guzeli ve en zararsizi uni hem parfumsuz
Deletedmom245 Yasinseyda canım benim bebeğimde de çıktı sonra makinanın tıkandığını ve bizim deterjanımızın borusu içerisinde kalıp geri teptiğini farkettik bundan dolayı olur mu dedim doktorum da evet olur dedi. Makina tamir edildi vücudundakiler gitti bebeğimin
SeverusSnape Yasinseyda unibaby sensetive ve greenclean kullanıyorum dönüşümlü, hangisini indirimde bulursam onu alıyorum. Bi kere de baby&me almıştım ama çok memnun kalmadım, sertleştiriyor kıyafetleri.
AysenurSaid glam ben de onu kullanmaya başladım ama leke çikarmıyor gibi. Sizde nasıl bu durum? Yumusatıcısını da kullanıyorum ama hala sert sanki çamaşırlar. Temiz içerikli olduğu için tercih ettim ama acaba hijyen sağlıyor mu?
Bal-oglum Yasinseyda ikisininde leke performansı güzel ama dalaninki hem daha az kokulu hem zeytinyağlı. Durunun kokusu çok hoş
Ayonuz Yasinseyda unıbaby kullanıyorum diğerinde tortu kalıyordu ve çift durulama yapıyordum hep hem de cildini tahriş etti
Ecemavi Yasinseyda minoris; organik tamamen dogal icerikli ve antialerjik ozelligi var ve gercekten tum lekeleride cikariyor, daha oncesinde siveno kullaniyordum alerji yapti kizima degkstirdim simdi bundan cok memnunum