Hazal PoyrazinannesiEbru hayır kullanıyorum diyorum ya hepsi aynı düz kafa yastıklarının babyjemde güzel sevibebede hemen bi tane edinin bence çok araştırcak bi özelliği yok hiç birinin 🙂
Mervclk MucizemGeldi kask nedir ilk kez duyuyorum kızımin kafasi sağdan basık dikkat etmemisim geç farkettim araştırayim onu
MucizemGeldi Mervclk önce bir cerraha gözukup oradan da kafa ölcumunu yapan ozel yerler var oraya gidip kafasina gore kask yapiliyor belli bir sure kafasinda kaliyor cocugun eger duzelmezse bize önermisti doktor ama baya duzeldi
PoyrazinannesiEbru BEH canım ben de onlardan soruyorum işte. Ebebek’ e gitmeye vakit bulamıyorum. Netten bakıyorum ve sitesinde sadece yatak olanı var
Mervclk MucizemGeldi eşime demistim saka yollu kafasina özel bişey yaptıralım diye cidden varmış😀😀 çok şükür ciddi bir yamukluk değil ama benim gözler çok keskin olunca rahatsiz ediyor insallah zamanla düzelir 🙄
Ebelfezalininannesi PoyrazinannesiEbru bende tomografiye gittim cocugun basi icin bakim sonuclar ciksin madem düzeliyo alıyım bende
Ebelfezalininannesi MucizemGeldi insallah aldigima deger hemen fark ediyomu yoksa aradan aylar geciomu
MucizemGeldi Ebelfezalininannesi ben alali 3 ay falan olmustur yavas yavas duzeldi sağ tarafina yatsaydi dha hizli duZelirdi aslinda ama benimki hep sirtustu yattigi icin bitek yastik sayesinde bu kdar duzeldi