ZeynoAliTugra Kizlar artık deliricem çok severek küçük yaşımda ailemin istegi olmadigi halde evlendim snra eşimin dayisinin kızı eski nişanlısı bize büyüler yaptilar hayatım zindan oldu esim ne işe giddi ne beni istedi resmen nefret eddi çok soğudu yani esim nerdeyse hayattan kopmuştu aynı şekilde bende hayatımın çok ama çok kötü günlerini geçirdim 3 yıl yıl 4 yilimdayim şuan daha iyi gitmediğimiz hoca kalmadı çok şükür bir şekilde dualarla duzeldik sayılır o eski kötü günler yok fakat şimdide hergun icio evde icio evde icmesse arkadaşlarıyla biryerde toplanıp yokmsa tek başına arabasında oturup icio ben kaynanamla oturuyirm bir tane oğlum var 15 aylık artık dayanamiyorum bana akıl verin ne yapicam olmuyor boşanmak bana çok zor gelio kalmak da çok zor kafayı yedim evde kaynanadan zaten çok stres oluyirm onu çok seviyordum onca skntiyi çekmemin tek sebebi çok sevmemdi şuan onu sevdigimi bile bilmiyorum ama çocuğun için belki bırakıp düzelir die o kötü günler gittiyse buda gider die dusunuyorum icip bana zarar vermiyor çok şükür aksine neşeli oluyor binde bir canı çok skkin oluyor bn kavga edmezsem sknti yok nasıl olucak ne yapicagim
Ilkgozbebegim06 ZeynoAliTugra allah yardımcınız olsun bol bol dua edin inşalalh düzelir büyü olduğunu nerden anladiniz peki
BenMathilda ZeynoAliTugra Belki aranizin duzelme sebebi icmesidir Zor durumlar bunlar, ne yapsan olmuyor.. Arkanizda aileniz varsa, durmak istemiyorsaniz durmayin.. Eger yoksa, kimseyi degistiremezsiniz bilin.. Kabullenmek gerek maalesef
ZeynoAliTugra İnanın kizlar 18 yaşımdan 23 yaşına oadar hayatımın en güzel en neşeli yaşımı ağır imtihanalrdan geçtim büyük sabır gösterdim gerçekten bir bütünün etkilerini iliklerimize kadar hisseddik
ZeynoAliTugra Ilkgozbebegim06 eşim uykudan uyanamadı sabahlara kadar kabuslar gördü snra bnde uzaklaştıkça uzaklaştı fiziksel olarak degisti
ZeynoAliTugra Ilkgozbebegim06 daha çok şey 3 kez yapmışlar esim kaç kez canına kıymaya kalktı cinnet geçirdi büyük kavgalar falan oldu
ZeynoAliTugra Ilkgozbebegim06 cokkkkk dualar yapıldı geceli gündüzlü zaten Allah dostu ettiğiniz dua sayesinde daha iyi demişti yoksa kendi canına da kıyar anasini babasını bile öldürüldü o derece kötü yapmışlar dedi
Ilkgozbebegim06 ZeynoAliTugra evlendigimiz yeni zamanlar eşim sürekli kabuslar görürdü bi gece kalktı yorganı falan yere attı kalk zeyneeep yatakta yılanlar var die bağırmaya başladı ama ben korkudan nasi titriyorum zar zor ikna edip yatirdim kayinvalideme anlattım hocaya falan sordurmus küle basmis denildi o zaman ama sonra boyle bisey olmadi cok şükür bi daha
Ilkgozbebegim06 ZeynoAliTugra ya ne kötü insanlar var ölümlü dünyada alıp veremedikleri ne ki bi probleminiz mi vardı dayı kızınızla neden yapmış olabilir
ZeynoAliTugra BenMathilda boşanmak smdi şöyle düşünüyorum o felaket gunlerde bosanmadim cnki imtihanim dedim katlandim çocuk yoktu ozmn smdi çocuk var
Didem91 ZeynoAliTugra böyle insanlar olmaz olsun!!! Yatcak yerleri yok ya Allahtan korkun be vicdansızlar 😡Allaha haval et canım kim ne yapmışsa belasını çok güzel buluyor. Sen yeterki doğru dur. Kalbini karartma. Allah yardımcın olsun ezan okunuyor dua ediym sana 😰
ZeynoAliTugra galadriel esim kabuslar gördü uykudan uyanamadı ise gidemedi bnden nefret eddi istemedi cinsel yaşam bitti falan pisman
BenMathilda ZeynoAliTugra Boşanmayı düşünmuyosan kabullenmek zorundasin. adam kendini icmeye vermis belli. Elden ne gelir..
ZeynoAliTugra Ilkgozbebegim06 cnm dayisinin kızı ile nişanlılık geçmiş başından kaynanam yapmış esim hiç istememiş o sırada askermis snra esim nişanı atmış istemiyorum die onların acısı o
AselimmmDurum ZeynoAliTugra içen insan çok zor benim abimde içiyor 2 tane yeğenim var gelinimiz mükemmel bir insan abim de çok çok iyidir ama alkol işin içine girince tüm iyilikler kayboluyor annem zorla bir hap içiriyor abime o hapı içince alkol alırsa hastanelik oluyor kalp krizine kadar yolu var bunu bildiği için abim hapı içtiği zaman içki içemiyor ama bi kavga çıkarıp hap içmeyi bıraktığı zaman en fazla 2 gün sonra yine içmeye başlıyor çok çok kötü bir alışkanlık Allah yardımcınız olsun sizinde bizimde
ZeynoAliTugra Esracm yapan kisi de kabul eddi inkâr gelmediler ve paralı hocada para almayan hocada hep büyü olduğunu onların yaptığını soylediler
ZeynoAliTugra Ilkgozbebegim06 evet biz her gece böyle şeyler yaşadık fare yılan köpekler kurbağa bilmem ne örümcek yataktan dusuyordu
yamac0608 Ilkgozbebegim06 küle basınca mi oluyormuş biz de ilk evlendiğimiz de aynı sizin gibi yataktan kaldırıp yastığın altında yılan aramıştı.