Serass Bebeğim de çok gaz var herseyi denedim geçmedi :/ bende kimyon kaynatıp vermeyi düşünüyorum zararı olur mu ki veren varmı faydasını gören var mı yardımcı olurmusunuz ?? 48 günlük bebeğim
Mom16 Serass bebeğim 3 buçuk aylık ve doğduğu zamandan biogaia damla kullandık bitince gaz damlası kullanmadık ve kimyon verdim. Gaz için biz çok faydasını gördük hala da gazı olunca veriyorum tabi kendim de içiyorum
AselimmmDurum Serass maflor bağırsak düzenleyici ve aguline şurup kullandım ikisini aynı anda maflor sabah akşam aguline öğlen ve gece şuan kızım 2 ay 21 günlük çok şükür gaz sıkıntımız kalmadı 2 aylıkken başladım kullanmaya hemen gösterdi etkisini tavsiye ederim
Serass Mom16 biogaia kullanıyoruz bizde ama daha yeni başladık 4. Günümüz daha etkisini tam göremedik
Selda7 Serass benim oğlumda çok gazlıydı ben yaptım verdim 1 çay kaşığı faydası oldu yanında bide gaz damlası kullanmıştım biogaia
AselimmmDurum Serass biogai ve maflor bunlar bağırsak düzenleyici olduğu için tek başına çok faydaları olmuyor canım yanında mutlaka gaz için damla veya şurup kullanman gerekiyor aguline suruptan ben çok memnun kaldım ki onun öncesinde denemediğim gaz damlası kalmamıştı