Yusufcuk01 Aselhafsam katı diyorsunuz ama eski eşi evli ve çocuğu varken sevgili olan biri zaten. Olabilir yani.
Aselhafsam Yusufcuk01 hmm ben geçmişini bilmiyorum programda yansıttığı profil o şekilde aşırı güven veriyor bu konuda da baya sert söylemleri var bu kadar ahlak dersi vermeye çalışıp kendisi bu şekil bişey yaptıysa kendini bitirir Bi saygınlığı kalmaz.
sherlock_mom Rzlgln mügem yapmaz😂 onada guvenmiyceksek kime güvencez hiç inanmadım kadın haklarını sonuna kadar savunan insandan beklemem açıkçası
HeyArnold Rzlgln asılsız tabi ki. Virüsten dolayı tüm canlı yayınlar neredeyse ara verdi. Ayrıca o eski kocası tam bir çamur sürekli müge üzerinden prim yapmaya çalışıyor.
Yusufcuk01 Aselhafsam ahh canım biz kendimiz gibi sanıyoruz bu tvdekileri ama değiller. Öyle bir imaj vermesi gerekki para kazansın.
Aselhafsam Yusufcuk01 sende haklısın kaptırıyor insan kendini Ordaki karakterlere 😁 gerçekle TV bir değil
SeverusSnape Rzlgln yalan haberdir kesinlikle. Müge anlı’dan asla beklenmiycek ve bence kendisinin de kendine yakıştıramıycağı bi davranış. İftira bu kesin.