Decetinky Arkadaslar bebegim 4 aylık normalde 11 gibi uyuyor ama ben erkene cekmek istiyorum yani 8.-8.30 arası. Şimdi bugun ılk denemeyi yaptım.gündüz uykularınıda ona göre ayarladım Suanlık uyudu ama zor uyuttum büyük ihtimal kalkacak. Ne yapmalıyım?
Deletedmom201 Decetinky bir anda 8.30a alışamayabilir. 9.30 da yatırım eğer gece uyanıp uyumak istemezse daha sonra 9 ve 8.30 olarak değiştirilebilirsiniz uyku saatini. Kalkarsa uyutmaya çalışın baktınız olmuyor bir saat sonra yeniden deneyin ama umarım kalkmaz güç toplamış olur 😄 belki uyku saati 11i bile geçer bu akşam 🤷♀️
Maydogms Decetinky 8erken değilmi?Benım oğlum 21.30.22.00.uyur gece 3e kadar.3.20gibi tekrar uykuya geçer.sabah 6.30gibi uyanır.10gibi tekrar uyur.o şekilde ilerliyoruz.tabi rahatsız olduğu zaman vs saati ister istemez değişebiliyor.
gvnkbr Decetinky yavaş yavaş geriye çekebilirsiniz birden çekersen gece çok fazla uyanır alışkanlığa çevirebilir
Ftmrt_ Decetinky direk çekemeyebilirsiniz bence yarım saat yarım saat geriye çekin 👍🏻 Bebeğiniz daha küçük 3 uyku yapması lazım ama 8.30 da uyumasını istiyorsanız son uykusunu 16 gibi uyutmanız lazım. Mesela sabah 7 kalktı 9 da 1. Uyku 13 te 2. Uyku 16 da 3. Uyku 19 da gece uykusuna hazırlık rutinler 8.30 yatış 🤗