Denizsever34 iklima_1234 üç aşı birden olduğu için bebek için zor oluyor. Ateş olmadı fakat o gece huzursuzdu. Aşı olur olmaz direk emzirin. Anne sütünün içinde endorfin hormonu ağrı kesici özellikte. Ben aşıdan sonra sık emzirdim. Tabiki emzirebiliyorsanız 🌺
RundownMom iklima_1234 aşı esnasından bahsediyorsanız aşının biri omuzdan sadece deri altına yapılıyor onda çok acı hissetmiyor. Ebe sinek ısırığı gibi demişti. Bacaklardan yapılanda tabi ister istemez canı acıdığı için ağlıyor ama bir süre sonra susuyor. Eğer aşı sonrasını soruyorsanız ateş huysuzluk olma ihtimali var. Ama biz ateş yaşamadık şükür. Bebekten bebeğe değişiyor
iklima_1234 Denizsever34 tabii sıklıkla emziriyorum hemende emziriceğim aşıdan sonra. Peki şişlik oluyormu birinde duymuştum şişmiş
iklima_1234 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi süperr inşallah benim kızımdads öyle olur. Ağlayınca dayanamıyorum
Denizsever34 iklima_1234 canım şiş olmadı. Aylar sonra yani 4. Ayında şişti kabardı. Hemşire çıkarken bize 6. Ayında kabuk bağlayacak demişti . verem aşısı yani. Çok şükür sık emzirdiğini için az huzursuzlukla attık o dönemi
iklima_1234 RundownMom inşallah bizdede öyle olur. 1. Ayında aşısını yaptırdığımızda ateşi olabilir dediler şükür olmadı
RundownMom iklima_1234 1.ay aşısı ateş yapmaz kolay kolay. Doğumdan sonra yapılan aşının 2. Dozu zaten.
Deletedmom283 iklima_1234 Bebekten bebeğe değişiyor diye düşünüyorum :) geçen hafta oğlum 2. Ay aşısını oldu oldukça huysuz ve mızmızdı, ateşi 37.7 idi, yarım fitil attım o geceyi uyuyarak geçirdi ama ertesi gün çok huysuzluk yaptı 🌿
Aselhafsam Ateş yapar evde ilacın var mı demişti calpol ve fitil yazdırdı doktora evde bulundur diye. Bizde huysuzluk yaptı 2.3gün kadar. Sık emen bebeklerde pek ateş, yapmaz aşılar demişti ama gene de kontrollü olmakta fayda var. Gözlemleyin
Aselhafsam iklima_1234 valla bende hiç bilmiyorum sözde 5dk emer bırakırmış yeteri kadar çekermiş o, esnada Fln ama hiç öyle olmuyor memede yatmaya alışık bide ondan mı bilmiyorum doydum bırakayım yok bizde sanırım ya doymuyor yada anlamıyor 😅bazen hiç tutmaz ağlar ağlar diğer göğsümü denerim tutar 4.buçuk ay oldu hala çözemedim valla