Sedanur_Yaprak Bayanlar benım 2 aylık bı kızım var dogdugu gundem berı genzıne ya tukurugu kacıyo ya sut ınternette okudugumda yenıdoganlarda sık olur dıyo sızın de basınıza geldı mı boyle bısey haftaya doktoruna goturmeyı dusunuyorum emzırmeye bıle korkuyorum artık 😔
Busraae Sedanur_Yaprak sütün cok fışkırarak geliyorsa ondan olur kuzum benimde bir göğsüm öyle o yüzden hep kızımın genzine kaçıyor o göğsü emerken
Elifmoms Sedanur_Yaprak 4 aylık oldu hala aynı sütte kaçıyor mama da bir keresinde bogazın da kaldı 3 4 saniye nefesi kesildi hayatımın en kötü anıydı. Doktora sorduk büyüdükçe düzelir dedi 🤷♀️
WillyWonka Sedanur_Yaprak yeme içme refleksleri anca oluşuyor hiç korkmayın. benim de 2 buçuk aylık oğlum, genzine kaçıyor.çok normal bir durum.
Meliscikveannesi Sedanur_Yaprak sutunuz fiskiriyordur benimde oyle onceden bi 2 3 dk sagiyorum sonra emziriyorum
Sedanur_Yaprak Elifmoms dun gece bızım de oyle oldu gercekten olmek ıstedım o an cok cok kotu bı andı cok etkılendım aklım cıkıyo emzırmeye yıne aynısı olur dıye
Elifmoms Sedanur_Yaprak malesef benimde öyleydi dondum kaldım eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum hemen ters çevirip sırtına vurdu ağlamaya başladı o anki hali gözümün önünden gitmedi uzun süre 😣
ZyNpYigit Sedanur_Yaprak korkmayin normal 4 ay 13 günlük hla emrkn.mama yerkn arada ama su icerkn.oluo gnlde
Elif-Liya Sedanur_Yaprak benimde 39 günlük kızım var aynı durum bizdede oluyo kızım hızlı hızlı emiyo sonra kızım tıkanıyor bakıyorum süt fışkırarak geliyo
Sedanur_Yaprak Elifmoms annem vardı annemle basladık feryat fıgan aglamaya esım geldı hemen o kendıne getırdı ama hala o dunku andayım cok cok cok kotu
Cerenimom Sedanur_Yaprak benim bebem her emdiginde yasiyoruz hemen ters cevirip sirtina vuruyorum. Ozellikle ilk emdigi zaman sut fazla geliyor o zaman yasiyiruz. Ilk baslarda cok korkuyodum ama artik alıştık
Kybele Sütün tazyikli ise çok normal, 4 ay civarı adapte olacak bebek bu duruma ♥️ Bu sebepten emzirmeyi kesecektim ben de, doktor içimi rahatlatmıştı, çok iyi anlıyorum seni
Sedanur_Yaprak Kybele cok zor bı durum gercekten dogdugun gun hastanede tukurugunu yutamadı aynı durumu yıne yasamıstım ama dunku cok kotuydu kendımı cok suclu hıssettım hala da oyle
justgotmom Benim bebeğim de 49 günlük ve nerdeyse her emzirmede genzine kaçıyor. İlk zamanalr çok korkuyordum şimdi birwz alıştım ama emzirme sonrası yatarken de oluyor bazen. Reflüsü mü var bilemiyorum misesinden süt geliyor sanki yutuyot onu duyuyorm. Bazen de yyaken ölsürmeye başlıyor çok korkuyorm. Allah korusun yanında olmadığım zaman ya da gece uyurken olursa diye. Bir de çok hırıltı geliyor boğazından emdiğinde. Sanki süt kalıyor nefes almakta güçlük çekiyor gibi. 1 aylık kontrolde doktor olur öyle demişti ama hala aynı korkutuyor biraz. Hastaneye de gitmek istemiyorum bu zamanda.
Cerenimom Uyurken tukurugunu yutamuyo bazen higg higg diye ses cikariyo panik yapmak daha zorlastiriyor işi. Hemen ters cevir sirtina iki pat pat aglayinca dondur emzirmeye devam et.
Ync Eğer dil dudak bağı yoksa sütünüz fışkırarak gldgi içindir emzrmdn önce bı kc dk sağın yada yatarak veya kendnz aşağıda olck seklde emzirin