Irmak09 5aylik kizima bebelac 1numara veriyom fakat doymuyor gibi surekli mama icmek istiyor bebelac 2numaraya gecsem birsey olurmu acaba aranizda gecen varmi
VERA19 Irmak09 Erken geçmeyin 2 numaraya bence ağır gelebilir kaç cc veriyorsunuz o önemli cc yi arttırın doymuyorsa
Mahmutunannesi Irmak09 bende 3. Aydan itibaren bebelac gold kullaniyorum aptamil kabiz yapti ve bebelac doyurucu degil bebecal gold dan memnunum ve bebegim ne kadar isterse veriyorum
Dnzdnz 6.ay sonunda 2numaraya geçin içerik değişiyor çünkü belki ağır gelebilir sık vermeyi yada cc arttırmayı deneyin
Prensesannesiii26 Irmak09 canım bunun numarayla alakası yok doyup doymamasi içtiği ölçüyle alakalı ölçüsünü arttır birde öyle dene yine söylüyorsa doktorunla görüş ek gıdaya başlatabilir şu durumda
Irmak09 Prensesannesiii26 150 180 cc veriyorum surekli faydasi yok 2numara daha besleyici dediler onun icin sordum virus oldugundan doktora gidemiyoruz malesef
Irmak09 Misskokulum degistirmeyi dusunuyorum ama hemsiremiz buna alismis aptamil ve digerleri sekersiz gelir icmez dediler