Poncikoglum Yumurta alerjisinde tavuk yedirilebilir mi? Yediren var mı, deneyen? Oğlum 8 Aylık daha hiç vermedim alerjik olduğu için
Asli92 Poncikoglum benim kızımda var yumurta alerjisi ben tavuk haşlayıp suyundan çorbasını yaparım küçük bir parça da tavuk göğsü atarım içine Bi sıkıntı yaşamadık çok şükür
zuzula Poncikoglum siz yine de dikkatli olun yumurta alerjisi olanlar da tavuğa karşı da alerji olabiliyor. Tabi denemeden bilemezsiniz
asyamoms Acaba nasıl anladınız alerjisi olduğunu biz 4,5 aylığız doktor test yapmadı negatif çıkabilir olsa da dedi
Mugehan asyamoms biz bugun yaptık 4.5 ayligiz gayette belli oluyor 2.6 derece çıktı ciddi diyet yapmalıymisim
asyamoms Mugehan deri testi yapıldı orada çıkmadı kandan da yapmak istemedi negatif çıkar dedi, size kandan mı bakıldı ? Vücudu kızarıyor kakası mukuslu hep huzursuz gazlı kusması bitmiyor çok sıkıntılıyız ve bu ay çok az kilo aldı ve az uzadı
Poncikoglum Mugehan benim oğlum sadece mamayla besleniyor ve belirli ek gıdaları alıyor alerjik olduğu için diyet yapmadım o yüzden kanda çıkmamıştı bizimde
Mugehan asyamoms bizim geçmeyen atopik dermatit vardı 3 aylıkken kan yapıldı sorun çıkmadı ama krem kullandıktan sonra geçti. Yine nuksetti bu seferde deri testi yaptık bişey çıkmadı yine. 1 ay sonra yine kan verelim dedi doktorum küçükken gözükmeye biliyor dedi . Bugün verdik yumurta çıktı canim
Mugehan asyamoms aynı biz vucumuz kıpkırmızı hep siz yinede çıkmasa bile gözlemleyin yumurta kesin makarna şehriye dondurma çikolata vs kesin hazır gıdalardan uzak durun ve gözlemleyin doktorum bana bunu dedi
Sevilay61 Oğlumun yumurta alerjisi vardı.Ben de o da tavuk yiyebiliyorduk. Doktora sorarak başlamıştım.