Gizemre Merhaba arkadaşlar 20 aylık bi bebeğim var ilk zamanlar hiç yemedi brokoli ama şimdi tekrar deniycem çorbasını veya başka bi tarif bildiğiniz var mı yardımcı olur musunuz ?
AreninAnnesi7301 Gizemre Canım brokoli kabak havuç patates ’ten çorba yaptım hatta varsa kereviz de koyabilirsin
Niloya13 Gizemre kar zarar oranına bakacak olırsanız nacizane tavsiyem brokoliyi bu dönemde yedirmemeniz olur. Çürümeye en elverişli sebze oldugu için pestisiti basıyorlarda basıyorlar. Yani aslında yedirdiğimizi sandığımız şey brokoli değil😔
Deletedmom283 Gizemre 19 aylık kızım, 9-10 aylıkken bir kaç kere yemeğini yaptım fazla sevmiyordu, şimdi brokoli haşlayıp üstüne yoğurt döküyorum ara sira ☺️
Yusufyigit-1 Gizemre evet bende öyle yapıyorum hatta havuç patates soğan sarimsakda koyup pisiriyorum çok guzwl pluyor
Gizemre Mervenr öyle püre yapmadan veriyorsunuz demi bi böyle deneyim bide çorbasını yapıyım bakalım hangisini yerse
Mervenr Gizemre evet😊zaten 20 aykıksa kendisi yer ve daha çok hoşuna gider diye düşünüyorum😊afiyet olsun