Muceik Ozlem_yldz gecede uyuyamiyoki 3 te yatiyo oda aglaya sizlaya kakasini yapamadigindan sabah 7 de uyaniyo tabi arada bin besyuz kere uyaniyo emiyo gazini cikartiyorum yani toplasan gece 3 saat gunduzde 45 er dakka sureli 4 kere uyuyo o kadar
Ozlem_yldz Muceik O zaman bi rahatsızlığı var muhakkak. Kakadan ziyade kulak ağrısı filan çekiyor olabilir mi? Ama kaka yapamaması da sorun olabilir bilemiyorum. Yazık yaaa İstanbul’da değilseniz doktora gidin bence.
Muceik Arc1993 hepsine baktirdik canim koyu kivamli oluyo kakasi hic bi problem yok dediler rontgen cekildi hala yapamiyo
Muceik Ergulomer tamam canim cok sagol aslinda popsiindeki minik catlagi var onada iyi gelir insallah
Muceik Ozlem_yldz ya gittik ama pek ilgilenmiyolar su yasak bi bitsin acil ozel hastaneye gidip herseyine baktircam
Dorukcum_16 Muceik yaziyo ayni anlat gaz yapti dier versyonu bu tribudat zaten . Omun disinda bebege verilen baska bi ilac yok zaten iki secenek var sadece uretimde
Aybuke_27 Muceik valla nohur ve fasulye hariç herşeyi yiyorum üzerine peryavşanı içiyorum ben 1⃣ bardak hiç bişey olmuyor
Muceik Aybuke_27 ben hic birsey yiyemiyorum doktor rontgende bakti asiri gazi varmis bide yesem vay basimiza
aybukemom Muceik uzun süreli kabızlıksa su vermeye başla ama fitil ver bu kabızlığı gitsin su verdikçe düzelir .
sanye_1907 Canım geçmiş olsun benim bebeğimde 3 aydan 5 aya kadar sizinki gibi çok zor yapıyodu çözümü fitilde bulmultum yapamayımca mecbur veriyodum ama 5. Aydan sonra düz3ldi bi gün yapmadıysa ertesi gün muhakkak yapıyo artık düzene girdi
Gulmrt Muceik ayak altına masaj yapıyor musunuz? Tam net bilgim yok çok geçmiş olsun tez zamanda şifalar diliyorum 🙌🏻