Merve1705 Gdogru ya memnun musunuz bu bastondan ben casual dan geçeceğim. Dediği gibi sadece 15 kilo mu tartıyor
Yusufyigit-1 GizemElf ben tavsiye ederim kesinlikle travel sistem yerine paston hafif ve pratik ben e bebeğin kendi bastonunu kullanıyorum memnunum
Gdogru GizemElf daha kaba geldi bana ikisini de denedim mağazada. Katlama açısından o daha küçük oluyor ama nitro daha hafif ve tek hamlede kapanabiliyor. Manevraları da daha yumuşak. Brisk biraz ağır geldi bana hareket konusunda
Gdogru Merve1705 çok hafif. Ben bi elimle kızımı bi elimle arabayı 2 kat yuları taşıyabiliyorum. 7 kilo civarı bişey olması lazım. Göründüğünden daha sağlam
Gdogru GizemElf ben ihtiyaç duymadım. İlk zamanlar sürekli yatar pozisyonda uyudu zaten içinde. 3 aydan sonra da hareketlenmeye başlayınca pusetlerin içinde pek durmuyor zaten bebekler. Ben öyle düşündüğüm için aldım.
-erCansu- GizemElf joie pact kullaniyorum cok memnunum kesinlikle almisken kabin boy baston al heryere sigiyor yolda binmediginde al omzuna tak misss