ilknurcelik Bebeğim gece emiyor sık sık gündüz emmiyor mama yiyor bebelac gold yaradı çok şükür kabızlığı gazı olmadı çok şükür 🙏🏻 Bebeğim zaten ayına göre iri bebek acaba bu mama gereksiz kilo yapar mı? Kullananlardan yorum bekliyorum gerekirse mamayı değiştirmeyi düşünüyorum 🤔
Cimcimelerinnnesi ilknurcelik ilk kizimda da ikinci kizimda da bebelac ve bebelac gold kullandim. Son derce memnunum. Aşırı kilo yapan mama aptamildir. Bebelac gold aşırı kilo alimi ve şişlik yapmaz 🖐
Cakacmr Arkadaşım farmakolog i kızım ilk haftasında emmiyordu bebelac goldun içeriğinin diğer mamalardan hiçbir farkının olmadığını diğerlerinin tamamen marka ve reklamla talep fazlası olduğunu ve önerebileceğini söyledi bende aldım ama kullanmaya gerek kalmadı emiyor şükür benimkisi🙏
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] ilk kizimda kullandım gaz kabız gibi hic sikayetiniz olmadi cok sukur . 2. Kizim doğdu 3 ay 4 gunluk olduk başka mama denemeden direk bebelac gold aldik . Simdi 1 haftadır sadece sarı olan bebelac kullanıyoruz cok sukur oda gaz ve kabızlık yapmadı 🤗