Aliasilinannesi Kızlar gayet yeni duru da anne yanı yatak almak isteyen olursa çok uygun fiyata vercem 5 ay çok rahat kullandık seviyesi ayarlanabilir mdf dir sağlam beysz renkte iç yatağını ve örtülerinide vercem
Duru_m AselEva ebebekten aldım kullanıyorum çok memnunun tavsiye ederim https://www.google.com/search?q=baby+plus+be%C5%9Fik&rlz=1CDGOYI_enTR749TR750&hl=tr&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi_utXC4fnoAhWl-yoKHVuGBAoQ_AUoAnoECAsQAg&biw=414&bih=620#imgrc=52rZiMnSZTWTBM
Aliasilinannesi AselEva ben 200 e vercem gayet sağlam bir yatak boyutunu ölçtürürm alşam eşime evde değilşmde şu an
Aliasilinannesi Hayalm fotoyu akşam yüklerim evde değilim ölçülerinide yazcam ama şu kadar söyleyim kanepe dahil heryere uyum sağladık o yatakla birlikte büyük değil küçük de değil 5-5 buçuk aya kadar kurtarıcım oldu
Aliasilinannesi Hayalm yani bebeğinin gelişimine bağlı benim oğlum uzun boylu oldugundan ve serilerek yatmayı sevdiği için artık yatırmıyorum ama yatıraam yine yatar şöyle söyleyim 6 aya kadar raht kullanırsın ancak belli bir aydan sonra çok döndükleri için dar geliyor sanırım
Aliasilinannesi Hayalm Hayalm Çilek mobilya arkadaşlar anne yanı yatak aynısını internette buldum ekleyemiyorum çilek mobilya anne yanı yatak derseniz beyaz renkte nette çıkıyor
Duru_m AselEva ondan da var bende beyaz ahşap büyük yan tarafı açılıyor Meltem bebek mobilya mağazasından aldım henüz onu kullanmaya geçmedik ama güzel bir ürün
Aliasilinannesi AselEva yok hayır bu bildiğiniz mobilya eşim eve geçsin fotosunu çekecek hatta benzerini bulursam yüklicem
AselEva Aliasilinannesi evet buldum ben büyüklerini arıyorum inşallah ben bulabilirim sizde satabilirsiniz ☺️☺️