Oğlum 9 aylıkken kızıma 2 aylık hamile olduğumu öğrendim bende. ☺️ Olaylara derinlemesine duygusal bakan biri olmadım hiç. Aman napalım, olan oldu, yolumuza bakıcaz modunda oldum hep. 🤓 Hamile olduğumu öğrendiğimde 9 aylık oğlumun yanına gidip “ Hey genç. Kardeşin seninle kankalığın kitabını yazmaya geliyor, çak ✋ demiştim 🤣 hiç unutmuyorum. Anlamasa bile gülmüştü kuzum… Ama o çevre yok mu o çevre 🤭 şimdi bittin sen dediler bana. Vah vah çeken de oldu, acıyarak bakan da. Sanki sayılı günüm kalmış gibi, tövbe Estağfirullah 😂 Bebişim doğdu. Şöyle bi baktım. Eee ben bunun üstesinden gelirim dedim ya.. öyle de oldu. Herşey belli bir düzen içinde tıkır tıkır ilerledi. Zorluğu yok mu, elbette var. Ama dayanılmayacak, katlanılmayacak öyle camlara çıkıp imdaaaat diye bağırttıracak kadar değil yani 😂 hiç değil. Bilinen, beklenen, doğal zorluklar. Şimdi oğlum 10, kızım 8 buçuk yaşında. Yaş aralıkları az olduğu için, birbirlerinin en iyi arkadaşı oldular. Birbirlerine yettiler. Aynı oyunlardan, aynı etkinliklerden zevk alarak büyüdüler, büyüyorlar… Bir de 6 aylık kardeşleri var. Gül gibi geçinip gidiyorlar Masallah.. Bana zamanında bittin sen diyenler şimdi imrenerek ve şaşkınlıkla bakıyor. Sanki sağ çıkılması imkansız bir savaşın içinden, tek yara dahi almadan çıkmışım gibi. 🤣 Sakın stres yapmayın. Hiç üzülmeyin. Hem gebelik, hem de doğum sonrası süreç öyle ya da böyle ilerleyecek. Stres dolu mu geçsin o aylar, yoksa şükür dolu mu? Korkarak mı, yoksa keyif almaya çalışarak mı? İlerde “iyiki” diyeceksiniz… çok değil, 3,4 sene sonra iki kardeş arasında ki bağı, iletişimi, sevgiyi, hayretle, gururla ve sonsuz bir şükürle izleyeceksiniz. 😌 Her şeyi geçtim, siz evladınıza eşsiz, benzersiz, ömürlük bir armağan vereceksiniz… Harika bir yol arkadaşı… 💛 Çok güzel ve heyecanlı değil mi buuu 😍 Tadını çıkarın… 🌸