Yusufunannesi Emziren anneler, sütünüzü aynı zamanda da sağıyor musunuz ? Sağıyorsanız ne sıklıkla ve hangi zamanlarda sağıyorsunuz. Bebeğim emiyor, sütüm de yetiyor çok şükür, ama sağıp stok da yapmak istiyorum ilerisi için, ama ne aralıklarla sağmam gerek bilmiyorum
deletedmom4842 Yusufunannesi Oğlum 6 aylık ben hiç sağmadım ama merak ediyorum acaba ne kadar çıkar sütüm diye 😍
Ipekk Yusufunannesi ne için stok yapmak istiyorsunuz. Hem sağıp hem emzirmek göğslerin fazla süt üretmesine sebep oluyor şahsen bende ve emerken tazyik gibi problemlere yol açıyor
Yusufunannesi deletedmom4842 ben 2 kez denedim, çok az geliyor, ben mi beceremedim yoksa ilk böle mi oluyor bilemedim 🤷🏻♀️
Yusufunannesi Ipekk dışarı çıktığımda , yanıma götüremediğim zamanlar için, hastalık olur vs gibi durumlar için saklamak istiyorum. Sütün artması daha iyi değil mi zaten.
Dil Bende ilk zamanlar çok sağdım günde 1,5 su bardağı çıkıyordu eksradan maşallah baya süt vardı oğlumunda kilo alımı çok çok iyiydi şuan 5 aylık olduk çok azaldı artık🙁
Bubu Benn sadece emziriyordum gögsüm tam boşalmadıgı için tıkanma oldu. Cok. Sorun yaşadm ateşlendmm 40derece oldu gögüslerim artk emzirdiktenmsonra kalan sütü sagıyorum ki tekrar tıkanmasn.
Ipekk Yusufunannesi artması iyiide sürekli düzenli olarak sağım yapacağınızı düşündüm öyle oluncada tazyik gibi problmler oluyor arada bir sağmak sıkıntı değil tabiki. Bebeğin emmesi gibi değil sağım çünkü
KbrArya Bende sağıyorum bazen dışarıya çıktığımda yanıma alıyorum yada babası baktığında ben kuaföre falan gittiğimde iyi oluyor