Birkizbirerkekannesi Bugün ufak bı tadım ile başlayalım dedim ama havuç aşırı pütürlü blender çatal vs ezsem.bile çok pütürlü kaldı.. nasıl yapacağım acaba? Buharda hasladim bu arada.
Ikrazumra19 Birkizbirerkekannesi iyice haslayin hasladiginiz su ile biraz karistip yada zeytin yagi ile catalla ezmeniz yeterli olur bence yuyebilir yani
Birkizbirerkekannesi Ikrazumra19 verdim bir çay kaşığı kadar ama böyle ağzımda eveledi falan korktum açıkçası
Kayracim Birkizbirerkekannesi pütürün ne zararı var ki tamamen macun gibi vermekten iyidir diye düşünüyorum..
Birkizbirerkekannesi Deletedmom277 öyle de yaptım ama yinede bı mama muhallebi kıvamında olur diye düşünüyorudum. Bakalım yarın ki nasıl olacak 🙄🙈
Ikrazumra19 Birkizbirerkekannesi normal canim bir anda alismasi zor korkma birsey olmaz su verirsin yani simdiye kadar hep sivi beslendi ilk tepkilerinin oyle olmasi cok normal
Birkizbirerkekannesi Kayracim evet benim ikinci çocuğum ve ilk kızıma putulu ile başladım. Ama oğlumda aşırı korkuyorum bilmiyorum 😔
Kayracim Birkizbirerkekannesi siz bizden daha tecrübelisiniz bence korkmayın ☺️ Sert tane olmadığı sürece ne olabilir ki ☺️
Birkizbirerkekannesi Ikrazumra19 ya işte tecrübeliyim ama 2ncincouk sanırım daha değişik birşey ilk de cahil cesareti ile herşeyi yaptım 🙈
Bugsbunny Birkizbirerkekannesi süzgeçten geçir canım.. Çatalle veya rendede ezilmiyor havuç Blender de besinlerin değerini azaltıyor O sebeple ben süzgeçten geçiriyordum
Aysegul1910 Birkizbirerkekannesi canım bizde yeni başladık tadımlara pütürlü kalıyor ama ben öyle yediriyorum hep sıvı içti sonuçta 😃
Nursma Konuya cevap olarak değil de ben de kızımda havuç denemesi yapmıştım biraz pütürlü idi sadece ama kakasında havuç gördüm hep şimdi bu havuç vermemem gerektiğini mi gösteriyor acaba? Bir süre kesip tekrar mı vermeliyim?
Birkizbirerkekannesi Nursma yok hayır ben öyle bilmiyorum. Sonuçta havuç yedi kakasinda çıkacaktır mutlaka.. eğer yüzünde kızarma kakasinda kan vs olursa vermemek lazım
Sekerportakali Nursma gayet normal kakasinda havuç görmeniz. 😁 3 gün kuralı ile tadımlara devam edin. Kızarıklık, döküntü, huzursuzluk vs. Gibi durumları varsa ajerjik reaksiyon olabilir. 🌸
Mnli Birkizbirerkekannesi biraz pütürlü olmasından bir şey olmaz korkmayın ben blw ile başlamayı düşünüyorum baya araştırdım haşlayıp direk eline vereceğim ezmeden araştırmalarımdan okuduğum kadarıyla damakları sert olduğu için yumuşatabiliyorlar
Birkizbirerkekannesi Mnli ya bende kızımda yaotim bunu hiç korkmadım.. ama oğlumda korkuyorum.. yeşil soğan verdim dış sancısı için onu bile kopardı 🙄 ben şok korktum yani