ElifEslem Kızlar 40 günlük bebeğim reflüsü var daha önce Gaviskon kullandım iyileşmedi dahada kötü oldu tekrar götürdüm motilium ve degastrol verdi kullanan varmı işe yarıyor mu bebeğim resmen acı çekiyor her emdiğinde
D_L ElifEslem bizde kullanıyoruz rahatlatıyor çok şükür motilium ama bizde gavisconu bıraktık sanki daha fazla rahatsız ediyor gibi geldi
canparcam123 ElifEslem gavikon kabızlık yaptı ayrıca kullanan çoğu kişi çok rahatsızlık verdiğini söyledi..toz selindeydi. Doktorumuz bebek kendini dik tutmaya başlayınca azalır dedi katı gıdaya geçince de iyi olur inşallah
DefneMH Bize motillium vermişti doktorumuz tam işe yaramasa da bir nebze hafifletmişti midesini düzenli kullanmak gerekiyormuş 10 gündenn sonra fayda etmeye başlıyormuş canım
KeremTalha_4153 ElifEslem malesef hep vardı 🙁 çok zor günler geçirdik.. şimdi önceye nazaran daha iyi gibi
ElifEslem ElifEslem bebeğin her emdikten sonra resmen acı çekiyor 1 saat net kıvranıyor ağlıyor bir türlü geçmedi bu durum çok üzülüyorum küçücük nasıl dayansın