Defneligunlerrr Kevserolgun yalnız değilsin canım ben valla eşime soruyorum artık o kendin bilirsin diyor ama zorluyorum hadi söyle söyle diye oda tamam şunu yap diyor kurtuluyorum fikir olmuş oluyor
Damlaemir Kevserolgun tavuk sote mantarlı pilav yanına çorba istemedik salata turşu yoğurt dünden zeytinyağlı biber dolması vardı 🤷♀️
Zuzuuu Kevserolgun Fırında patates köfte yanına pilav ve tarhana çorbası tatlı olarakta revani yaptım dondurmayla iyi gidiyor diye 😌
Edax Yusufyigit-1 katılıyorum sadece karar vermek zor fikir olsun diye yazıyorum belki yapıyorsunuzdur.Ben kuşbaşı eti duduklude toptan pişirip parca parca alabileceğim şekilde donduruyorum. Bazen sulu yemeğe ceviriyorum soğan kapya biber yakıp salça kavurup az suyu döküyorum baharatını eti de atıp kaynatıyorum yanına pilav.Bazen direk pilav yanına işitiyorum.Bazen de fırına sebze atıyorum yanına et ve pilav.nefis yemekte tava börekleri var ya sadece hamurunu yapıp tavada pişirip üzerine et ve kasar pizza gibi düşünün böyle denemelerim oluyor size de fikir olur belki.Ama her gün ne yapacağını düşünmek zor
Solocann12345 Kevserolgun gece uyumadan önce tek derdim ne yemek yapıcam eşime sora sora bıktı artık bana sorma diyo😒Sebzeli bulgur pilavı🥄 tavuk sote 🥄salata 🥄cacık🐣
Derincanan Kevserolgun dün sarma sardım bugun yanına tarhana çorbası dünden ıspanak var biraz yogurt falan yeter bugünlük yarın içinde nohut pilav düşünüyorum bakalım beynim yanıyo bazen düşünmekten 🤯