Esra1260 Ya kızlar bebeğim bi kaç gündür baya huysuzdu bi kaç gündür de pişiği vardı ama bugün bir baktım bir sürü beyaz sivilceler oluşmuş neden olabilir ondan mı huysuz bebeğim acaba 6 buçuk aylık bu arada 😭
mom0989 Esra1260 bizim de öyleydi canım ben de hematol almıştım araştırdım internette çinko oranı %40 tı. Birisi yazmış kimi bebeğe çinko böyle yapabilirmiş. Araştırmalarım üzerne sudocrem Çinko oranı %15.25 ve inan Kİ şoka girdim 1 günde geçt eser dahi kalmadı. Normalde mustela kullanıyordum her bezini açtığımda poposunda kırmızılık oluyordu şans eseri eczaneye girince hematol aldım çıktım daha beter oldu. Ama sudocrem akşamdan dahi sürsem kızımın altını sabah açıyorum misss gibi. Birde ek GIdaya geçtin mi ? Belki alerjide yapmış olabilir
Esra1260 mom0989 bende şuan hametol kullanıyorum ama doğduğundan beri kullanıyorum neden şimdi olduki
Simsim6 mom0989 benim bebegimde de ayni durum var, doktoru çinkolu bir d vitamini vermsti en son istahi acilsin diye acaba o mi yapti😳
Albertosss Esra1260 benim kızda öyle olmuştu dr bağışıklığı düştüğü için öyle olmuş dedi hamezik ve trosyd diye krem verdi kullandım geçti , haa benim kızdiş çıkarıyordu o sıra , sende dikkat et bebe diş çıkarıyor olabilir
Guguk Albertosss merhaba oğlum da 6.5 aylık ve sivilce tarzı pişik oldu bizimde. Size doktor bağışıklığı düştüğü için demiş ya acaba o ara ek gıda veriyor muydunuz? Ben havuç tadımı yaptım onun kakasını yaptıktan sonra oldu ondan şüphelenip havucu kesmiştim.
mom0989 Esra1260 bilemiyorum canım biz de öyle yaptı siz doğduğundan beri kullanıyorsanız belki alerji olmuş olabilir yediği şeyler ya da emziriyorsanız sizden geçmiş olabilir
Kbralp canim once pisik sonra mantara donmustu bizimde nete yaz bebek popo mantari diye sizdekiyle aynıdır buyuk ihtimal bizimde olmustu travazol kullandik bide hamazing tabi doktor yazdi o sekilde kullandik gecti cok sukur .
Ebruon Esra1260 canim 2 gündür bizde de aybi sorun var pişik gibi sivilce nokta nokta ben doğduğundan beri bepantol kullanıyodum hiç sıkıntı yoktu bitince eşimi yolladim almaya oda hametol almış eczacı onermis neyse kullandim 2 haftadir kullaniyodum 2 gundur pişik gibi oldu hiçbişey sürmüyorum şimdi havalandırıp anne sutu damlattim pişik kremi alacagim
Cnmbebegim Esra1260 canım aynı şey su an bizde de var poposunun üst bölümü Beline doğru olan kıısım da yanı beyaz pütür pütür her bez degısımınde yıkayıp kurutup bepanthol sürüyorum baya aZaldı ama ıslak mendıl sürme yıka olur mu devamlı . Geçiyor
Ebruon Esra1260 ben de ondan şüphelendim ya şimdi sık sık havalandırıp anne sutu ve vazelinle nemlendiriyorum biraz iyi geldi
Asafomer44 Esra1260 canım benim bebişimde de oluyor ne zaman popişte isilik sivilce olsa yeni bir diş geliyor. Diş çıkartıyor olabilir
Kaveda Esra1260 ek gıda alıyorsa o alerji yapmıştır. Ya da kakali üzün süre kaldıysa ondan olmuştur. Hamazing ya da travazol kullanın akşam sür sabaha geçiyor.