Mermeral Sevgili anneler, bebeğimi gün içerisinde en az iki defa muhakkak hıçkırık tutuyor. Bir müddet geçmiyor, üzülüyorum ciğerleri ağırıyor diye yavrumun. Sizlerde de oluyor mu? Sebebi ne bu kadar hıçkırmasının? 50 günlük bu arada.
Ceyo0666 Mermeral mide genişlemesi canim bizde 2 aylığına bizin de oluyor kendi kendine geçer çok süt emdiginde oluyor
VERA19 Mermeral Normal canım.3-4. Ayda baya azalıyor bende üzülüyordum valla yoruluyor kızım diye ama işte olması lazımmış🤷🏻♀️
Goktugkaganinannesi Mermeral oncelikel geçmiş olsun. Benimde iki aylık bebeğim var . hıçkırık tutunca biraz emziriyorum hıçkırık geçiyor . Süt emdikten sonra hava yuttuğu için okuyor sanırım. Hıçkırık olunca bebeğini emzir bak nasıl geçiyor . 😊
Ceyo0666 Mermeral mideleri küçük henüz canim sen yinede 5 dk dan fazla emzir en az 15 20 dk emzirmen lazim
DefneSara Kızlar bende 10 gündür anneyim daha ne kadar süre emiyor bebekleriniz ve emdikten sonra uykuya hemen geçiyor mu benim kızım bu aralar uykuya cok zor geçiyor cok zorlanıyorum ilk bebeğim