Feris Merhaba güzel anneler. Bebeğim 15 günlük biagaia ve sab simplex damla kullanıyorum. İlk kez bu sabah gaz sancısı oldu. Bir süre sonra çıkardı rahatlaması gerekmez mi. Gazını çıkardı uyuyor ama 10 dakika aonra uyanıyor. Lütfen yardım edin. Tecrübeli anneler.
HamzasMomy Feris ben sab simplex kullandım her mamadan memeden önce. Biraz fayda etti ama gazlı bir bebekse hiç bir damla tam anlamıyla geçirmiyor.
mihrosum Bızde biogaia kullanıyoruz sabahları 5 damla. Devam et canım biz 4 bucuk aylık olduk hala gazlı benım kızım
Feris Babyderin peki alttan gazını çıkardı uyutuyorum 10 dakika sonra uyanıyor ağlayarak üşütmüş de olabilir mi acaba
Bal-oglum Feris olabilir bebekler açsa,susuzsa(bu da emmeye giderilen bir ihtiyac),üşümüşse,çok sıcaksa ya da gazi varsa uyuyamaz👍 odanı ölç 21 ila 25 derece arasında olması lazım. O ısıda biz üşüyoruz ama onlar için ideal.
Babyderin Feris canım öyle durumlarda reflü yatağı varsa yada kendi gözetimince birde yüzüstü yatır herzaman gaz çıkarmaz bagırsakları büyüdüğü icin gazı var sanıyor olabılır bizimki de öyle aynı damlaları kullanıyoruz 15 gündür rahatız bizimki hep yüzüstü yatmayı seviyo karnı sıcak duruyo sende karnını biz bezle sar ayaklarını Karnını hep sıcak tut canım
HamzasMomy Feris emziriyormusun mamami veriyorsun bilmiyorum ama hemen arkasından gazını çıkarman lazim. Ben bazen emerken yarıda kesip gazını çıkarıp tekrar emziriyordum
Feris HamzasMomy ben emziriyorum canım. Her emzirmeden sonra gazını çıkartmaya özen gösteriyorum. Ama her emmede hava yutmadığı için bazen çıkmıyor. Benim sorum alttan çıkan gaz içindi. Her dakika alttan gaz çıkmalı mı. Gün içinde çıkarıyor alttan
HamzasMomy Feris yok ona çok gerek yok diye biliyorum.. Ben gazı cikaricak diye kendimden geçiyordum ama ona rağmen çok çekti yavrum. Sab simplex verdim hep emzirmeden önce. Ama tamamen kesen birsey yok. Nurse harveys zinco falan denedim olmadi