Deryazorlu Arkadaşlar bebeğime labne peynir yedirmek istiyorum ama yapamadım beceremedim ☹️ Hazır labne aldırdım eşime içim marka ama buradaki tecrübeli annelere de sormak istiyorum bu marka iyi mi bebeğime yedirebilir miyim 6 ay 10 günlük oğlum
Eylulasell Deryazorlu ev de yapmanız daha uygun ama eğer olmuyorsa aldığınız peynirin tussuz olması yeterli kaşar bile yiyebilir ☺️
Melike09 Deryazorlu abim içim fabrikasında çalışıyor. Çok över temiz yenir malları diye. Bende süt ürünlerinde içimi tercih ediyorum bebeğimede verecek olsam içim verirdim. Biz tadımlara yeni başaldık evde bende labne yapmayı denerim bakalım benimki nasıl sonuçlanacak
snyck Deryazorlu bende acemiyim ama hazir sütten yaptim guzel tuttu isterseniz deneyin 3 bardak falan sütü yogurt mayalayacak sıcaklığa gelince içine süzme peynir koydum ama 1 kibrit kutusu kadar bu peyniri az sütle krem kivamina getirip katiyorsunuz disarda ustune bez örtüp 8 saat mayaladim sonra kapak kapatip buzdolabina koydum 8saat falan buzdolabında durunca baktim sütun hepsi tas gibi labne olmuştu beyaz peynirden denemistim ondan olmadi mesela tuz katip kendinizde yiyebilirsiniz biz oyle yaptik