Aysekya Ahsenp bende bir kere kalkarken dikkat etmedim dikişim açıldı fakat düşmesi baya sürdü bence sizin etiniz çabuk kaynamış olabilir öyle çabuk düşmez çünkü
Alpis-20 Ahsenp 17 gün önce normal doğum yaptım 4.gün tuvalette dikiş elime geldi korktum ertesi gün doktora gittim normal dedi hatta bı tanesini kendi söktü aldı
Zuleyham Ahsenp en güzeli eriyen dikiş ama ip olduguna göre düşmüş gibi duruyo kopsa zaten agrı şişme filan olurdu canım
Ahsenp Asafeymeninannesi çok teşekkür ederim. Evet 1 hafta oldu doğum yapalı bugün geldi. 2 gündür ağrılarım artınca acaba koptu mu diye endişe ettim. Kanama falan yok. Çocuğa bakıcam diye oturup kalkmama çok dikkat edemedim😞
Asafeymeninannesi Ahsenp Normal doğum konusunda pek fikrim yok ne yazık ki. Bilen,eden bir annemiz yardımcı olur inşaAllah Çok geçmiş olsun 🍃
Ahsenp Rahimee hastanede 1 hafta 10 günde düşer dediler. Galiba açıldı dikişim çünkü hastaneden geldiğimde böyle ağrı sızı yoktu😞
Rahimee Ahsenp 8 nisanda doğum yaptım hala duruyor benim 25 günü bulur denildi banada o kadar erken düşmez bence
mrsbean Benim de dün aynısı oldu doğum yapalı 8 gün oldu, normal doğum yapan arkadaşım ipler çürümüş şekilde düşüyor 2-3 hafta sonra dedi. Ben de endişeliyim dün kontrol ettim ama anlayamadım kanama falan yok dikiş yerinde. Umarım bilgisi olan vardır? 😕
Ahsenp mrsbean hastaneye bile gitmek istemiyorum zaten çok zor bi doğum oldu😞 bu şekilde iyileşse keşke
Aysekya Ahsenp dikilse bile yine açılır dediler Açılma riskli bi yermiş benim zaten Canım çok acıdığı için tekrar dikişi göze alamadım öyle duruyor
Alpis-20 Ahsenp valla benim iltihap oldu acısı hala geçmedi akıyo ayakta duramıyorum oturunca çok acıyo insan bu dönemde doktora da gidemiyo