Ozgcannnn Eslemervaninannesi evet banyo ıyı geldı bıde zeytınyag ıle cıkınca ovalayıp sagdım baya yumsadı cok şükür
Eslemervaninannesi Ozgcannnn bebisin gogsunu bosalmiyosa sen sag bosalt kuzum gogsunde kalmasin kizim gogsumu cekip birakiyodu sutum yok saniyodum mastit oldum 😩
Ozgcannnn Eslemervaninannesi aynen oyle yapacam emerken uyuyor bırakıyor ondan oldu sanırım ilk bebek olunca tecrubesızım🙁
Eslemervaninannesi Ozgcannnn benim de ilk kuzum oyle oyle yasaya yasaya ogreniyoruz oyle kac aylik minigin 😍
Hosgeldiannelik BabyLinda instagramdaki emzirme danışmalığı her emzirme öncesi nemli sıcak uygulama yapabilirsiniz demiş
Eslemervaninannesi Ozgcannnn oy masallah daha minikmis annesi memede uyuyakaliyo dedin kilo alimi nasil?
Ozgcannnn Eslemervaninannesi dogar dogmaz yogun bakıma alındı canım 10 gun kaldı orda 250 gram dusmustu ama cıktıktan sonra 400 gram almıs 20 gunde. Sımdılık ıyı gıdıyor cok şükür
Eslemervaninannesi Ozgcannnn benim kizim da 1 gece yanimda kaldi 11 gun yogun bakimda kaldi 3060 gram dogdu 2600 gramla yogun bakima gitti cok zor gunlerdi allahim kimseye yasatmasin