Kızlar merhaba,
Tecrübeli annelerden öğrenmek istiyorum. Bebeğim ek gıdayı çok güzel yiyen bir bebekti. Her gün çeşit çeşit şeyler yapardım. Her gün aynı şeyleri yiyip sıkılmasın ve hepsinin tadını bilsin diye. 1 yaşına girmemize 1 hafta kaldı. Şu 1 haftadır ne versem diliyle dışarı çıkarıyor ve kafayı sağa sola sallayıp istemediğini söylüyor. Bir iki deneme sonucu zorlamıyorum. Ama mamayı çok güzel yiyor. Yada yiyor mu diye denemek için babası ekmek içi verdiğinde bayıla bayıla yiyor 😄 Vallahi şaştım kaldım. 10. ayda alt iki dişimiz çıktı. Şuan başka dişimiz yok. Üstten gelmesini bekliyorum lakin pek bir belirti yok ya da ben anlamıyorum sanırım. Sabah ilk kalktığında mama veriyorum. 100-120 cc kadar içiyor aradan 2 saat geçince kahvaltı sonra öğle uykusu. Ardından kalkınca yine mama 2 saat sonra öğle yemeği sonra ara öğün sonra gene mama falan derken günü bitiriyoruz. Malum doktora gidemiyoruz. Beslenmesi mi yanlış nerde hata yapıyorum bilemiyorum. Zorlamak asla istemiyorum. Sonuçta o da bir birey. Ama bu 1 yaş konusunda çok tecrübesizim. Neler yapmalıyım nasıl beslemem gerekiyor, mama ne kadar içmeli öğünleri nasıl ne sıklıkla olmalı? Kafamda deli sorular. Lütfen yardımcı olun güzel anneler 🙏🙏lütfen