Mehmetaslan Denizeylem annem yaktı o konuda benii gündüz sürekli ayağımda artık uyku boyunca ama imdirdüm mi uyanıyor gevenin farkı kucağımda uyuyor olması ama topuklarım acıyıp gidiyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ballilokmaninannesi @Denizeylem 4 ay 10 günlük koca günde taş çatlasın iki saat uyudu oda parça parça uyumuyor enerji tavan yatmak istemiyor yatınca ağlıyor daha biraz önce kapadı gözlerini ee oda tabi uyanmazsa yani inşallah uyanmaz 🙄🥴🥴🥴
ballilokmaninannesi @Mehmetaslan sormayın doğumdan sonra bende annemde kaldım biraz ya memede uyuyordu yada kucakta annem ayağında salladı birkaç kez şimdi alıştı kendi kendine memede falan uyusada 5 10 dakika içinde uyanıyor tekrar ayağımda sallayıp uyutabiliyorum
ballilokmaninannesi @Denizeylem bazen çıt sesine bile uyanıyor bazen süpürge açıp evi süpürüyorum uyanmiyor anlam veremiyorum artık 🤷🤦
Denizeylem Artık çok zor yürüyorum ayakta sallamaktan ayaklarımın dermanı yook Başka türlüde uykuya dalamıyor
Tuba7326 Kızlar Allah yardımcnz olsun ya çok şükür bn öle bişy yaşamdm. Bugun aşı vuruşdk biraz huysuzduk okadr şimfi uerini degştrrkn uyandı. Uyur kndi kendne
DryHfsa Yalnız değiliz hiç birimiz 🙄 ama ben atak haftası bitikten sonra düzelecek diye bekliyorum 5.ayında da devam mı edecek böyle 😕
Elifkadir 10 gunluk saat 11den beri uyutmaya calisiyorum karni tok alti temiz gazi cıktı ama uyumuyor sezeryanliyim dinlenemedm virusten yanima kimse de gelemiyor 😭😢 bu hep boyle mi gidecek 😐😑
Mehmetaslan Mom567 duruyorum canım zaten sürekli sallamıyorum 1 saat geçse bile indirdinmi ayaktan aöık gözler 🤷♀️🤷♀️
EEslem 4 aylik anneler peki meme reddi yaşıyomusunuz emzirmek için kucağıma aliyrm çığlık çığlığa aglamaya başlıyor 🤦🏽♀️😞
anzvlemel EEslem benimkide aksıne sureklı memede kalmak ıstıyor gece bıle mememe gelıyor ole uykuya dalıyor😬emzıkde tutmuyor artıkkkkk