Ates00 Merhaba anneler Bebeğimin 40ı bugün çıktı.Normalde sadece anne sütüyle besleniyor ve biberon kesinlikle vermiyorum.Rezene çayını bazen 2-3 çay kaşığı olarak veriyordum ki birkaç gündür hiç vermiyorum bebeğim gayet iyiydi.Ben bugün duştayken kayınvalidem biberonla rezene Çayı vermiş muhtemelen fazla çekti,fazla içmiş oldu.Bebeğim ağrısı var belli hiç durmuyor şu anda fazla rezene Çayı ağrı yapar mı?
Sumoscihangir Ates00 neden siz içmiyorsunuz da bebeğe veriyorsunuz . Normalde yasak diyor doktorlar çayların bebeğe verilmesini !!! 🧐🤭
alihakan Ates00 ya bu kaynanaların derdi ne ? can bu ya çocuk oyuncağı mı yaptığına bak ufacık midesini doldurmuş yavrucağın
deletedmom4842 Ates00 Ağrısı olduğuna eminseniz ve hala geçmediyse calpol verin fazlası dokunabilir tabii.
Edaa Tabii olabilir,her şeyin fazlası zarar.Sonuçta midesi daha küçücük bir kaç çay kaşığı yeterde artar kaldı ki biberonla vermek...☹️ Kayınvalidelerin bebeklere gerekli-gereksiz bir şeyler vermek istemelerini anlamıyorum.
Deletedmom266 kizim dogdugundan beei su ve eezenw cayini bineronla veeiyorum.hic zararini gormedim.dokhnmadi bebegime hic
Gamzeliyanak Bende kullaniyorum rezene cayini ama kizima hic vermedim günde 2 yada 3 fincan iciyorum ama sanci yapiyo bende ictigim zaman belki bebeginizede dokunmustur sancisi olabilir
Ates00 Sumoscihangir bende verme taraftarı değilim kendim içiyorum fakat söz geçiremediğimiz büyüklerimiz var ya ne mümkün vermemek?
Ates00 Eceaydin05 ahh çok dertliyim bu konuda Doğumdan sonra yanında olmasalar bile dert olsalar ayrı bir dert🤓