canparcam123 Zeynepomer96 12 aralık doğumlu 4ay 9 günlük geceleri biraz iyi ama gündüz uykuları kuş unki gibi..birde çok erken kalkıyor ya 😶
iyikianneyim61 Zeynepomer96 bizde bugün 4 aylik olduk. gece 12 1 de gece uykusuna geciyor 3 4 gibi emzirmeye kaldırıyorum ondan sonra 9 10 gibi uyanir bidaha emzirirm bidaha uyur 11 bucuk 12 ye doğru bidaha uyanır gündüzleride 1 saat uykur bazen daha kısa amaa cok sukur gece uykusu iyi surekli uyanmiyor🤗
Bernauslu Zeynepomer96 düzensiz uykularımız gündüz bir saat uyuyor en fazla o da sonra uyanık gezmek istiyor oynamak istiyor sürekli baby shark ve Ali baba söylüyoruz 😂 gece de 2 saatte bir uyanıyor bazen 1 saat arayla hatta. Büyüme ayı bu ay belki de o yüzden böyle.
Zeynepomer96 canparcam123 benim oğlum da gündüz pek uyumuyor geceleri de geç yatıyor ya 11 12 gibi 😬 sabah 10 da uyanıyor allahtan
mihrosum Zeynepomer96 canparcam123 kız 10 da mı kalkıyor anam o ne guzel bir saat bızım ki en fazla 6da kalkıyor 😁
canparcam123 Zeynepomer96 gebe10 da uyuyor ama derin uykuya 12′.1gibi geçiyor tabi iki saatte bir kalkıyor
Zeynepomer96 iyikianneyim61 aynıyız desene gündüz çok uyumaz benim oğlum ama geceleri çok şükür iyi 😊
Zeynepomer96 canparcam123 benim oğlum da 6 7 gibi kalkardı çözümü şöyle buldum sen de dene istersen . Kalın fon perdelerim var onları çekiyorum ışık odaya girmediğinden beri uykuları 10 a çıktı
canparcam123 Zeynepomer96 evim zemin kat zaten hiç güneş görmüyor birde saat 6 da çok aydınlık değil öyle alışmış aslında. Yaz gelsin düzeldi belki umarım😅
23dml Biz de 4 ay 2 günlüguz ve uyku duzenimiz hic yok en basindan beri ozellikle de su iki haftadir gunduzleri uykusu iyi ama geceleri her saat basi uyaniyo kucaga alinca susuyo yatagina koyunca uyaniyo ya da en fazla bir saat uyuyo
Zeynepomer96 Kzcuipk bizim bebişler geç uyuyor desene 8 de 9 da nasıl uyuyor milletin bebeği anlamıyorum
Bernauslu Zeynepomer96 bende öyle 2ye çeyrek kala uyudu ve şu ana kadar 3 kere uyandı emdi uyudu bir sıkıntısı mı var anlamadım.