Ballilokmamelmaliturtam Merhaba 🌞 Bebeğinin saçından kolye yaptıran oldu mu ? Tavsiyeleriniz var mı ? 😊
PelinKaraca Ballilokmamelmaliturtam bende yaptırcam gümüşçüye gidip tarif edicem umarım becerebiirler
Serene Ballilokmamelmaliturtam purplestudio’dan yaptırmıştım instagramda,çok da beğenerek takıyordum ama malesef kaybettim🥺
Oglumask2019 Ballilokmamelmaliturtam bende yaptırdım kendi sutumden ve oğlumun saçından hem anahtarlık hem kolye yaptirdim instagramdan çok severek takıyordum geçen duştan sonra temizleyim derken kolyesini koparttim ☹ müsait bi zaman gumuscuye gidip yaptiricam
PelinKaraca Ballilokmamelmaliturtam valla tarif edicem işte ortası içi görünen cam yuvarlak içinde kızımın saçı bir de papatya bir dal kolyenin kenarında Azra yazıcak böyle bir şey işte 😀
Ballilokmamelmaliturtam Oglumask2019 Peki sütünüzü ve saçınızı nasıl ulaştırdınız birde hangi siteden yaptırmıştınız 😊
Oglumask2019 Ballilokmamelmaliturtam elazigdan yapıyor bayan ben gönderdim kargoyla saçı ve sutumu o da bana yapıp geri yolladı
mikkonunannesi- Ballilokmamelmaliturtam instgram da bir adrese sordum 200 TL demişti kızımın saçı çok az olduğu için az uzasın sa öyle yaptırayım dedim kaldı 🤗
Ballilokmamelmaliturtam mikkonunannesi- Bizimki bayağı saçlı maşallah bende şu aralar yaptırabilirim bakalım 😊
Ikrasu__ 😀 bende kızımın sacını onun anı defterıne koymustum ama bu fıkırde baya guzelmıs bende hemen arastırmaya baslıcam 🥰
Ayazhan-1302 Ballilokmamelmaliturtam ben bileklik yaptırdım cnm ınstagramda bebek saçından mucize diye sayfa çok güzel oldu