Papatyaseverr Sütünü biberona sağıp bebeğine veren anneler bebeğinize su veriyor musunuz ve kaçıncı ayda su vermeye başladınız
Seda1635 Papatyaseverr doktorum bana su verme demişti ancak kayınvalidem doğduğu günden itibaren su içiriyor 🤦🏻♀️🥺 şuan bebeğim 20 günlük
Sineemmm2 Papatyaseverr biz 2.5 aylığız 2 günde bir yarım çay kaşığı su veriyorum annemler ver diyor eskiler verirmiş diye alışkanlık oldu veriyorum bilmiyorum iyi mi kötü mü ama emziriyorum da yeterli suyu sütten alıyordur ama dediğim gibi alışkanlık oldu sanırım
Selinsu Papatyaseverr sutumu sağıp veriyorum az zaten yetmiyo diye mama verdigim icin su veriyorum 3 aylik
Misirekmegii Papatyaseverr 3ay 18 günlük ilk defa dün verdim 1 2 çay kaşığı oda hava sicakladigi için.
Papatyaseverr Seda1635 ben hiç sormadım doktorumda özellikle söylemedi su ver diye kafam karıştı benimde acaba gerekli mi diye 🧐 doktorun verme dediyse verme kuzu böyle böyle dedi doktor de
Rzgr Seda1635 anne sutu aliyorsa 6. Aydan once su vermenize gerek yok. Ek gidayla birlikte su verebilirsiniz. Oglum 13 bucuk aylik hala emiyor. Normal yemek yiyor ama emdigi icin cok fazla su icmiyor.
Avucicleri Seda1635 bebek 3 şey için emer , açlık, susuzluk ve haz doyumu. Yani suyunu da sütten alır 🌿
Papatyaseverr Sineemmm2 anladım canım su yetiyormudur o kadar yoksa alışsın ağzı ıslansın diye mi veriyosu
Papatyaseverr Efemm evet sadece anne sütü ama sağınca su kısmı süt kısmı yağ kısmı karısıyor ya acaba dedim suya gerek var mı
Papatyaseverr Selinsu anladım canım biz daha kücüğüz 40mız eni cıktı bende sağıp veriyorum mama vermiyorum ama acaba ekstra su vermek gerekli mi kafama takıldı ondan sordum gerek yok o zaman yani
Betbett Selinsu canım mamadan ziyade açlığı için ben hep hurmayla besledim ama yumuşaklığına iyi dikkat et çok işe yarıyor
Sineemmm2 Papatyaseverr havalar sıcak oluyor artık ne bileyim ağzı kuruyordur hep meme yiyor ya psikolojik olarak onu düşünüyorum tabi alışsın diyede sudan zarar gelmez çünkü
Efemm Papatyaseverr hayır canım ya suyu verdıysenız bile hergun aynı saatte vermelisin içi yanar derler genelde mama kullanan bebeklere önerirler
Selinsu Papatyaseverr yo sadece süt verirken gerek yok bence. Mamadan sonra agzinda beyaz kalıntıları temizlesinn diye su veriyorum sütte oyle bisey olmuyo canim
Papatyaseverr Efemm anladım canım biz daha kucuk bebişiz sadece benim süyümü içiyor mama vermiyorum suya gerek yok o zaman suanlık 😊
Papatyaseverr Sineemmm2 insan düşünüyor acaba susuyor mudur diye 😊 ama genelde anne sütünden alıyor diyolar
Sineemmm2 Papatyaseverr evet anne sütünden yeterince alıyor canım ama benim oğlum suyuda seviyor çok tatlı içiyor verdiğimde anlıyor bittiğini ağlamaya başlıyor memeyi veriyorum o sırada susuyor 😂