Aselinannesi7741 Herkese merhaba kuzum 10 aylık ama emeklemiyor dönemiyor tutunup kalkmıyor sadece biz tutup kaldırdığımızda 2 dk duruyor ayakta biz tutuğumuz için dişleri hiç cıkmadı daha sizce normalmi bu durumlar basına gelen varmı?
Asafeymeninannesi Aselinannesi7741 Biz 1 yaş 2 aylığız yeni yeni bir yerlere tutunup kalkmaya başladık. 1 yaşında bastığımız gibide sürünmeye 🙄
deletedmom719 Aselinannesi7741 aslında en iyi siz gözlem yapabilirsiniz. Bazı bebekler geç yapabiliyor. Yani siz gelişimin de sıkıntı görüyor musunuz şimdi biz aslında ne desek boş çünkü her bebek farklı oluyor. Diş bizimde yok henüz 9 ay 2 günlük emeklemiyor da. Hiç düşünüp sıkıntıya girmeyin emekleme den yürüyecek demekki dönmemesi de kilolu mu acaba kilolu bebekler genelde geç dönüyor mesela benim yeğenim 8.5 aylık kilolu bir bebek oda daha dönemiyor göbekten
Kalben17- Aselinannesi7741 kuzum her benek emekleyecek diye birşey yok benim bebeğim 7 aylık emeklemesen adım atmaya başladı hep adım atmak istiyor biz tutuyoruz o gidiyor He bunu da sakın o 7 aylık benim ki 10 aylık böyle böyle düşünme kuzum her bebeğin gelişimi çok farklı olur ama senin gözle görünür hissettiğin bir durum var ise doktora götürmeni tavsiye ederim su ortam geçtikten sonra sevgiyle kal sevgiyle büyüt bebeni❤️💕
Aselinannesi7741 Asafeymeninannesi Ahh bu çocuklar ❣️ Benim eşimde 14 aylıkken yürümüş babaya cekti sanırım
Vefaanadnyadigar Aselinannesi7741 canım 11 aylık bebeklerim henüz oglumun dişi çıktı ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diyor eskiler bilemiyorum tabi ama oglum bıraksan koşacak kızım yeni sürünmeye başladı her bebek bir degildir unutma ikisinede aynı öZen aynı sevgiyi veriyorum❤️ Geç yada erken saglıklı olsunlar yeter 🙏
Aselinannesi7741 Vefaanadnyadigar mutlaka öyle sağlıklı olsunlarda aöa insan annelik işte sorguluyor🙏
Rzgr Aselinannesi7741 emeklemeden yuruyebilir. Ablamin ogluda 1 yasini 3 gun gecince hic emeklemen birden yurudu.
Rzgr Aselinannesi7741 cok endiseliyseniz doktorunuzla gorusun. Baska bebeklerle kiyaslamayin her bebek farklidir. Suana kadar gelisiminde bir sorun gorulmediyse normaldir. Her bebek ayni seyleri ayni zamanda yapamaz.
Alazcns Aselinannesi7741 10 ay 20 günlüktü emekledi oğlum. Her bebek her şeyi yapacak diye bir kural yok. Daha küçücük halleriyle bile çok şey bekliyoruz onlardan. Zamanı gelince emekler ya da hiç emeklemeden yürür 🤷♀️
Sum87 Aselinannesi7741 korkmayın 11 aylık emeklemiyor bizimkide tutunup kalma vs hiçbirşey yok 9 ayını geçtiğinde dogumgünümde dişi çıkmıştı 🥰
Yusufcuk01 Aselinannesi7741 yeğenim 13 aylıkken diş çıkardı bir yaşında yavaş yavas adım atmaya başladı. Her bebeğin gelişimi farklıdır. D vitamini veriyor musun? Bir de pes etme bazi bebekler çok miskin oluyor. Yere koy sevdiği oyuncaklarla dönmesi için teşvik et sürekli. Ayak bileklerine zil tak hareket etmesine yardımcı olur.