Kahve_keyfi BhrKrmn canım gündüz uykusu kesintisiz 4 saati buluyor sonra uyanıp süt içip 2 saat daha uyuyor gecede 11.30 da uyuyor 2.30 da uyanıp süt içiyor tekrar 4.30 da uyanıyor süt içmek için 6.30 da kalkıyor daha yatmıyor
Efemm BhrKrmn bizim ki de 9.30 yatıo gece bn uyumadan yani 11 30 gibi birdaha emziriom gece 2 de 5 de 7 de uyanıyo yatmıyo 11 gibi yatıyo 12.30 uyanıyo 3 gibi uyuyo 4 te kalkıo 7 de 45 dk kadar uyuyo boyle
Kusannesi BhrKrmn gunduz yarım saat 40 dk kadar 3 kez uyuyor. Aksamda 10da uyuyor gece 2-3 gibi acıkıp uyanıyor sonra tekrar acıkıp 5te uyanıyor. Yani gece iki kere kalkıyor 7dede güne başlayış 😬
Elifffyvz- BhrKrmn benim de çok belirsz bazen çok uyuyo bazen çok az uyuyo.sabah 7de uyanıyo 8-8.30gbi 45dk kdr uyuyo.11.30gbi tekrar uyuyo bazen bi saat oluyo bu uykusu.bi de 3gbi uyuyo bi saat kadar.gece de 10buçukta uyuyo.
BhrKrmn Kahve_keyfi maşallah benimki gündüz çok az uyuyor bir saat bazen memede yarım saat falan onda yerine koyunca uyanıyor hemen gece uykumuz fena değil 3 saat arayla beslenmek için uyanıyor
BhrKrmn Kahve_keyfi çok zor halledemiyorum yarım yamalak işte. Eşim evdeyken o bakınca anca birşeyler yapabiliyorum 🤦🏻♀️
Elifffyvz- BhrKrmn yaa evet olabilir 😔her altını açtığınzda gaz masajlarından yapsanız bi de uyutmadan hemen önce altını açıp değiştirseniz gazı da çıkmş olur daha uzun süre uyur belki
Eternity BhrKrmn Bebeğim 2 buçuk aylık, Akşam 9 dan 3 e kadar uyuyor, mama, alt değiştirme derken 4 ü buluyor. 4ten sabah 8-9 a kadar uyuyor. Öğlen 3 saat 30-40 ar dk kestiriyor.
Eternity BhrKrmn mama sonrası yanıma koyuyorum emziğini veriyorum uyuyor kendi kendine, oyun halısı var müzikli, bazen kendi kendine uyuyakalıyor orda
efelim BhrKrmn gece 21:30da yatağa gidiyoruz 23:00a kadar yolu var uyumanın🤷🏻♀️ Ama ortalama 22:30da uyumus oluyor sonra 1:30- 02:00 gibi emmeye uyanıyor sonra 3:30-4:00 gibi uyanıyor sonra 6:30-6:45 kalkıs saatimiz bir bir bucuk saat oynuyor emiyor yine uyuyor iki saatte bir kısa kısada olsa uyutmaya çalısıyorum aynı saatlerde deniyorumki düzen otursuz gündüzleri pek uzun uyku yapmıyor en uzunu 1:30saat diğerleri yarım saat bir saat arası değişiyor ama yine şükğr önceden saatlerce uyumuyordu
BhrKrmn efelim bende 21 de başlıyorum ama uyumasını iki saati buluyor maalesef sonra iki üç saat arayla emmek için uyanıyor gece uykumuz iyiydi ama bu ara düzen bozuldu çok sık uyanmaya başladı gündüz maalesef cok nadir uyusa da destekli uyuduğu için çok kısa uyuyup uyanıyor
efelim BhrKrmn evet benimkide öyle gündüzleri uzun uyku yapmıyor🤷🏻♀️ Beyaz gürültü yada pişpiş açıyorum gözlerine dalana kadar ince tül gibi mendil koyuyorum aldanıyor uyuyor biraz