Alyase https://imgyukle.com/i/QW7fbf kızım 1.5 aylık yüzünde Ve alnında böyle kızarıklıklar oluştu nedenini bilmiyorum virüs dolayısıyla hastaneye de götüremiyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
Fatmanur68 Alyase benim oglumda 1 aylık yüzü böyle hem çok sıcaktan hemde öpmekten filan olurmuş tenine buliz kundak tarzı şeyler sürtüyorsa ondanda olurmuş korkmayın ama yinede tedbir için götürün doktora geçmiş olsun 🙋♀️
Doruk2019_annesi Alyase ooyy kıyamam annesi sıcaktan olur çok kalın giydirme terlemesin banyo yaptır 2-3 günde bir yüzünü ayrıca banyoda yıka masaj yap birde belli ki cildi hassas kimse dokunmasın senden babasından başka öpmesinler yüzüne dokunmasınlar kuzucuğun:)
Deletedmom336 Alyase isilik olmus gibi sanki biraz ustunu inceltin isterseniz o tarafa mi yatiyor acaba terledi de oldu
Hazal89 Alyase isiliğe benziyor cok sıcak ortamda bulunmaması ve her gün banyo yaptırılması gerekiyor
Aysenin_annesi Alyase sıcaktan olur odanızı maksimum 24 derece ısı da tutun ve üstünü Bi kat inceltin ayakları elleri üşüyebilir kan akışı yavaş olduğu için tedirgin olmayın. Siz ne giyiyorsunuz kaç kat iseniz bebeğinizi de o şekilde giydirin. Bir kaç güne geçer