Glin89 3 aylık oldu oğlum uyanır uyanmaz konuşuyorum onunla öpüyorum kokluyorum kaşlarını catıor baslıyor aglamaya gazı cok azaldı artık yok biliorum başka sıkıntısı mı var anlamıyorum sürekli huysuz güldüğünü görmedim kucakta gezdiriorum salıncak gibi sallıyorum fön makinası çıngıraklı oyuncaklar hiç biri fayda etmio hep aglıo uyku düzeni iyi uyuyorda ama uyanık kaldıgı saatler hep aglama cok yoruldum artık allah için biri çıksın benimde öleydi gecti desin hiç umudum kalmadı huysuz bi bebek bi yaşındada aglar 10 yaşındada huyu bu die düşünüyorum
Mervclk Glin89 uykusunu almamış olabilir kızım da arada yapıyor uyusa bile sızlanıyor sürekli ben de tekrar uyutuyorum uyanınca daha sakin oluyor
Yesimgulcakir Glin89 aynı valla benımkıde 3aylık uyanır uyanmaz aglamaya başlıyor normalde hıc böyle yapmazdı 20 gundür falan böyle napıcagımı sasırdım kucakta zıplıyoruz devamlı sakınlessin diye
Arya Glin89 benim 10 saat uyusa bile uyandiginda hep ayni bir fotograf bile cekemedim hic uyank uslu hali yok hep aglyr
Arya Glin89 benim ki dogudgunda beri ayni 3 ayi beklyrm gecsin dye ama sizin ki gecmems umudun fzla yok
Cicianne Glin89 ağzı dualı birine okutun bence koruyucu bi muska gibi bişeyde taşıyabilirsiniz üzerinde