İyi akşamlar güzel anneler bu aralar en trend konu uykusuz bebek uykusuz anne benim oğlum 17 günlüktü ilk uykusuz gecemiz ve bi daha uyuyamadık evet hala aynı şuan 18 aylık ya şunuda denedinmi dedikleri herşeyi ama herşeyi denedim aşırı derecede gazlı bi bebekti kullanmadığım gaz damlası yok🙄 kullanmadığım bitki çayı yok🙄 kullanmadığım beşik kalmadı en son annelerimizin yaptığı çingene beşigi kurduk eve o da fayda etmedi dün gece 4.30 da uyuduk babamızıda asla uyutmuyouz bu arada tekrar çocuk yapmaktaki tek korkum gece uykusuzluğu😔 şuan ayağımda sallıyorum hala ve hala uyumuyor gündüz 2 kez uyuyor bazen bire düşüyor en fazla yarım saat ondada hangi işimi yapsam diye düşünürken uyanıyor ben uykuyla baş edemedim hala en büyük sorunumuz bu uyku eğitimini dene dediler krizler ićerisinde geçti ama öyle böyle değil hani morarmalara kadar geldik yeni annelere çok üzülüyorum inşallah uykuyu seven bebişleriniz olur hamile annelerede bol uyku tavsiye ediyorum canları sağ olsun ama birazda bizi düşünsünler uykusuzluk gerçekten zor ama gece hayatınız oluyor bu yönü var birde 😂😍🤗