Sahanemm0311 Annee47 5 ay 15 gucluyuz bizde başladık örümceğe binmeye kolay oluyor zorluklarına var tabi ulaşa bildiği herşeyi cekiyor🤣🤣salonu bebeğime göre degistirdim
Annee47 Sahanemm0311 mecbur değiştiriyoruz canım benimki süründüğü halde ben bi çok eşyamı kaldırdım bile bugün 😂
gamzemustafa Annee47 8 aylıkken sürünmeye başladı şimdi 9 aylık emeklemeye başladı koltuklardan tutunup kalkıyor evde gezmediği girmediği oda kalmadı devamlı peşindeyim benim enerjim bitiyor onun ki bitmiyor 🤗
MuhammedAmine Annee47 5.5 aylıkken tamamen emeklemeye başladı 4. Ayda sürünüyordu . Bende çok şaşırıyordum o hallerine 🤷🏻♀️ 6 aylıkken desteksiz oturdu , 6.5 aylık sıraladı 11 aylıkken yürüdü . Ama çok hareketli bir çocuk 15.5 aylık gece 2.3 da uyudu 🥴
Gamze_Defne Annee47 4 ay 26 günlükken poposunu kaldırıp emeklemeye çalışıyordu şimdi 5 buçuk aylık sürekli dönüp dönüp emekliyor🥰🧿
Ahsenay Annee47 benimki de aynıydı canım 6. Ay dolmadan emekledi 7.5 aylıktan beri sıralıyor tutunup kalkıyor her yere şimdi 8 aylık bakalım yürüme ne zaman gelicek ama farklı oluyo yani her bebek😊