Mss19 Sevgili anneler oğlum 14 aylık. Nerdeyse hiç oyuncağı yok. Yaşadığım yerde beni tatmin eden oyuncak bulunmuyor. Uyduruk şeyler var açıkçası. İnternetten alacağım ama görmeden de pek güvenemiyorum. Çocuklarınızın oynarken zevk aldığı oyuncakları nelerdir? Eğitici tarzda almak istiyorum daha çok. Cevap verirseniz çok memnun olurum ☺️☺️☺️
araskuzumm0918 Mss19 inanın her bebeğinnilgisini çeken şey çok farklı,oğlum 19 aylık ve yığınla oyuncak aldım. O gidiyor su doldurdugum bir kap ve kaşıkla oynuyor ,başka hİç birşey umrumda değil asla ilgisini çekmiyor 😂
Agg0207 Mss19 kızımın en çok ilgisini kitaplar çekiyor baya zaman harcıyor onlarla resimlerne bakıyor bana sürekli eliyle birşeyler gösteriyor anlatmam için baya kitabı oldu 16 aylık birde ses çıkartan ouuncakları seviyor piyano gibi mesela
Doruk2019_annesi Mss19 canım bebeğini gözlemle nasıl şeyler sever müziği seviyor mu mesela yada birşeyleri mi söküyor takıyor mandallar gibi renkli şeyler ilgisini mi çekiyor yoksa belirli rengi var mı gördüğünde incelediği çok hareketli mi bebeğine göre seçmelisin
Mss19 arzuuu aklımdaydı bı suredir. Su an söyle düşünüyorum biraz hazıra konmuş gibi oluyor sanki sonuçta burun nerede vs diye soruyor burnuna dokunuyosun kopekcigin. Onu bende yapıyorum oğlumla birlikte. O yüzden vazgectim. Öneriniz için teşekkürler 🙂
Smrenes 14 aylık oğlum en çok üst üste konulan bardaklar en sevdikleriydi tabi sıkıldı artık e bebekten araba almıştım onu çok severek biniyor halkalar bebek kitapları birde yürüme arkadaşıyla oynuyor mümkün olduğunca bende eğitici şeyler almaya çalışıyorum ve eğlenebileceği..
Mss19 Smrenes araba dediğiniz bin git araba mı? Bebek kitabı ben de aldım hareketli kitaplar serisinden ama kenarlarını yiyor sürekli. Kitabı seviyor ama yalnız bırakmaya gelmiyor hemen kemirmeye başlıyor 😀
Mss19 araskuzumm0918 mutfak eşyaları favori oyuncağı oluyor galiba her bebeğin ☺️☺️ bizim 0 y aylık cingiragi vs var. Piyanolu oyun halısının piyanosu var iki tane küçük arabası var sıkıldı iyice onlardan. Hatta mutfak ta tencere kepçe kaşıktan bile sıkıldı 😣
Mss19 Agg0207 ben de ksilofon almayı düşünüyorum aslında. Kitap olarak hangilerini kullanıyorsunuz? İnternetten alacağım için onerilerinizi bekliyorum 🙂
Miray00 Mss19 duyu marketten bakabilirsiniz tak çıkar yumurtalar yumurta ziller orff için sesli puzzlar vb bir çok ürün var tavsiye ederim
Duru_m Mss19 ebebekten ksilofon ve hışırtılı kitapçık siparişim bugün geldi bebeğim 5 aylık çok beğendi dikkatini çekiyor öneririm 21 öykü kitabı aldım daha önce de onu okuyorum resimler dikkatini çekiyor eline alıyor kitabı
Agg0207 Mss19 ben kızıma bime A101e gelen kaliteli kitaplardanda aldım ama Türkiye iş bankası kültür yayınlarının bebek kitapları çok iyi bnce çok seçenek var