Balloglumm Kaç aylık bebeğiniz tutucak mısınız yoksa borca mi erteliceksiniz ben tutmiycam 7 ay 15 günlük ama bağışıklığı güçlü olsun istiyorum şu an ek gıda alıyor ama doyasıya kadar değil sonuçta ara öğün yani
omerege2210 Balloglumm Benim oğlum da henüz 6 aylık. Ek gıdaya yeni başlayacağız, o da tadım olacak. Malesef bu yıl borçlanacağım. Hamileyken de borçlanmıştım 🙈
Laek Balloglumm 18 aylık oğlum o yüzden tutcam geçen sene 7 aylıktı 15 gün tutmuştum ama sütüm azalmaya başlamıştı sonra bırakmıştm
Hilaliahmer Balloglumm 19 aylık çok emiyor ama tutacağım. Geçen yıl 7 ay civarındaydı tutmuştum bir sıkıntı olmadı umarım bu yıl da kolay geçer.
Balloglumm Deletedmom819 Allah kabul etsin inşallah bende istiyorum ama bu virüs şeyiyle aklım iyiden kötü karıştı 🥴🥴
Haticemree Annee3 benmde bebegm 2 aylik bende tutmayi düşünüyorum karar da veremedm annem dedi ilk gun tut dayanblrsen sütun olursa devam edersin yada ara ara tutarsn dedi denicem bakalm mama takviyesi de yapıyorum tutablrm inşallah
Deletedmom819 Balloglumm kız niye karışsın aklın. Allah virüs var etleledim orucu mu dedi hayır. Alimallah tutarız bu seneyide Allah izin verirse 🥰 ben oğlumu doğurduktan iki ay sonra oruç başladı yine tuttum 15 günü dayanabildim sütim azaldığı için mecbur bıraktım halen içim gider keşke tutabilseydim derim.
Badevehande Balloglumm şimdi 5 ay 8 günlük emziriyorum onun yerine mama verirdim ama sütüm kesilir diye korkuyorum su çok önemli çünkü. Bide emzirerek uyutuyorum eğer kesilirse napacagımı bilemem🤦🏻♀️
Prensesinannesi25 Balloglumm üç aylar orucunu tuttum ben 3 gün olacak şekilde, bi değişiklik olmadı hatta sütüm arttı diyebilirim Allah yardım ediyor :)