[silindi] Havva2323 sleppy ilk bir tane aldim cok begendim bu sefer koli aldım havlulari oladar kotu ciktiki yani 5 tane ust uste koyumca altini temizleyebiliyodum simdi onlarla toz aliyorum 😂
Merveaydn Havva2323 Kendi yüzümü silince bile yaktı yüzümü hissettim o yüzden hiç kullanmadım dalinin ıslak mendilini kullandım pişik gibi yaptı kırmızı kırmızı noktalar oldu sonra molfix izotonik sulu kullandım hiç pişik yapmıyor çok iyi
Kucukkalbim Havva2323 Kullandım malesef oğlumu pişik yaptı ve güzel temizleniyor molfix bebe losyonluyu kullanıyorum çok memnunum
Annekeki Kesinlikle sleepy yenidogan ya da prima aqua pure. İkisinde de parfum yok. Kizim 4 aylik cok sukur hic pisik de olmadi.
Hande2204 Havva2323 sensitive sari olani kullandim ilkzamanlar pisik yapmadi ama asiri sulu ozellikle sonlara dogru fazla sulu kismi kaliyor ve ince petek dokulu olan islak mendiller daha iyi oluyor o yuzden degistirdim molfixten cok memnunum
neyzen15 Havva2323 sleepy natural yenidoğan için ama ben 6 aylık kızıma sürekli ından kullanıyorum memnunum