Istanbloem 16 haftalik bebegim yaklasik bir aydir bacaklarini kaskati kasiyor, emzirirken ve altini degistirirken ozellikle bacaklarini kasiyor. Emzirirken kasiliyor aglayarak memeyi birakiyor geri aliyor. Artik cok korkmaya basladim . Boyle birsey yasayan varmi sebebi ne olabilir
Istanbloem Ikraderin altini degistirirkende yapiyor ama bacaklarini geriyor kaskati hiii gibi bi ses cikariyor
Ikraderin Istanbloem bana doktor kakasini yapsa bile gazi olur demişti masaj yao bol bol .benim kızımda çok gazli bir bebekte çok şükür geride kaldı,hareketlenmeye başlasın bi o zman düzelir inşallah.
Istanbloem Ikraderin evet gazli bi bebek dogdugundan beri, masajda yapiyorum, hatta karnina dokununca falan cok agliyor. Kakasini yaparkende asiri gaz cikariyor, probiyotik almayi dusunmeye basladim eger gazdansa yardimi olur heralde
YEnesK Istanbloem Hayır altını değiştiğimde pijamasini goydirdigimde yapardi Kas kati tutardı bacaklarını zarar verecegimden korkuyordum ben ona bebeğimin korktuğunu dokunmamazi istemediği icin öyle yaptığını düşünmüştüm o zaman şimdi 7Ay lik ne zaman geçti hatırlamıyorum bile