Umaysmom Seyma16 ben düştüm o hataya siz düşmeyin derim. Çok gazlı bi bebek değildir benim kızım maşallah, yazanlara güvenerek kimyon katıp da içtim 2 gün zehir oldu bana gazdan morardı resmen ağlamaktan helak olduk. Bi daha asla yeminliyim içmem mercimek.
domatesim Seyma16 kişiden kişiye de değişebilir bence. Kimyon koy. Ben kuru fasulye yesem bir şey olmuyordu ama mercimek yedim mi gazla baş edemiyordum.
Annesininprensesi Seyma16 benim bebeğim çok gazlı henüz hiç içmedim çok gaz yapar diyorlar cesaret edemedim henüz 😐
AlyaNevam Benim bebeğim de 28 günlük bende içiyorum kimyon koyup. Içsem de içmesem de krizleri tutuyor. Bu yüzden en iyisi aç kalmamak 😊
nurhayatpeksoz sutum olsun diye bulgur pilavı yiyorum mecburen sut olmayınca bence yemek lazim bizimki iki aylık
Eceaydin05 Seyma16 riske atmayın bence kötü bir gece geçirebilirsiniz 😁 bende dayanıyorum içmiyorum gaz yapıcı şeyleri yemiyorum 😢
Hazel34 Seyma16 benim oglum mercimek corbasi ictigimde hic durmuyor nekadar kimyon koysamda fark etmiyor ama bebege gore degisir