Brayksek1 Merhaba canlar, 2 aylık bebeğim var gün içinde öğle uykusu ile akşam uykusunu birleştirip uyuyor geceleri bazen 2 bazen 4 günü uyuyor. Sizler gün içinde kaçar saat ve hangi saatlerde uyutuyorsunuz acaba
Annecee Brayksek1 benim bebeğim de 2 aylık bazen gün içinde sürekli uyuyor bazen de uyumuyor ama genel olarak gündüz uyumayıp gece güzel uyuyor acıkınca kalkıyor emip uyuyor öyle. Ya sizin bebeğinizde uyanık olduğu süreçte huysuz mu
Esraemirr Brayksek1 benimkini 1 bucuk saatte bir uyuturdum uyanik kaldigindada bakinirdi biseyler yapardik son 1 haftadir 6da uyaniyor 7de tekrar uyuyo bidaha oglene kadar emiyo uyuyo surekli aralarda baktiriyorum biseyler yaptirmaya calisiyorum ortaligi yikiyor uyut beni diye bilmiyorum nereye kadar
Brayksek1 Annecee aynen öyle gündüz iyi uyursa gece geç uyuyor ve huzursuz oluyor. Ama sürekli aynı şekilde düzeni olması gerekmiyor mu ve bu durum değişiyor. Örnek mesela gündüz 7 gibi uyanıp 12.30 ta tekrar uyuduğu da oluyor . Yine gündüz 7 gibi uyanıp 15 gibi uyuduğu da oluyor. Bu aradaki saat farkı canımı sıkmıyor değil.
Brayksek1 Esraemirr emerken sürekli uykuya dalıyor değil mi ve uykudaykende emmeyi unutuyor. Gerçi benim bebeğim emmiyor mama yapıyorum ama dediğim gibi oluyor.
Annecee Brayksek1 evet ama zamanla oturacaktır düzeni henüz daha yeni dünyaya adapte olma aşamasında diye düşünüyorum bu süreçte Allah yardımcımız olsun bazen gerçekten çok sinirleniyorum Sabrım bitiyor yani bir an sebepsizce ağlıyor ne yapsam susmuyor
Brayksek1 Annecee gerçekten öyle herşeyi deniyorum ama susmuyor sadece battaniye içinde sallayınca susuyor. Aynen canım benim de sabrım kalmıyor ama bebeğim hisseder diye ve o bana muhtaç benden başka kimsesi yok diye düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum sen de öyle yap Allah’ın izniyle güzelce büyütmek nasip olacak inşallah 🙏🏻